lauantaina, syyskuuta 04, 2010

Luokkakokous

Aikamoista, täytyy sanoa :D. Ensinnäkin tulin koko tilaisuuteen vaivaiset kolme tuntia myöhässä. Käytiin semmosta kivaa kuulumiskierrosta läpi moooooonta tuntia, eikä sitten oikein muuta kerittykään. Meni järjestelyt ja kaikki vähän mielenkiintoisiksi kun päivästä, paikasta, säästä, tulijoista eikä oikein mistään ollut varmuutta. Nytkun meillä on varmuus paikasta jonne voimme mennä toisenkin kerran, on paremmat mahdollisuudet järjestää semmonen luokkakokous jota ekana mietittiin: ala-astedisko! :D

Mahtavaa oli kyllä nähdä ja kuulla vanhoista luokkalaisista, vaikkei kukaan niin kaukana ole ollutkaan etteikö olisi jotain infoa tiennyt jo etukäteen. Kiva kanssa huomata että meitä on niin kotona-asuvia kuin kauan aikaa sitten omilleen muuttaneita, vakavasti seurustelijoita sekä sinkkuja, matkustelijoita ja vakaasti Suomessa pysyviä, opiskelijoita, työssäkäyviä ja yhdellä on jo lapsikin. Muistot kouluajoista oli kyllä parhaita <3. Jännää miettiä, että niitten ala-aste tyyppejen kanssa on oikeesti eläny sen kuus vuotta joka päivä.

Mutta niin, seuraavaa kokoontumista odotellessa.

Toivottavasti kuvassaesiintyviä ihmisiä ei haittaa tämmöinen yksi fiiliskuva täällä :D. Istuttiin tosiaan siellä luokassa, jossa vietimme luokkavuodet 1-2 ja kävimme kuulumiskierrosta ja pidimme välitunteja :D. Kaikkien pöydiltä ei löytynyt kiellettyjäaineita. Ja Samu on näköjään kingi.

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...