torstaina, syyskuuta 30, 2010

Ebony

Mulla on koira, sen nimi on Ebony. Meidän talossa asuu neljä koiraa, mutta Ebony on minun. Otin siitä tänään kuvan.
Tässä taas hyvä esimerkki siitä miten ite tykkään tästä kuvasta, mutta jos histogrammia katotaan ja kaikkee muuta, niin asetukset ei kovin hyvältä näytä :D. Olis tästä ihan värikkäämpikin versio, tykkään vaan raiskaa kaikki kuvat.
 Mulla on tässä koneella Photoshop Elements 5,0 ja sitä ennen kotioloissa käytin samaista mutta 2,0 versiota. Siis periaatteessahan noilla kaikilla voi oikeesti tehä ihan samat asiat, mutta on tossa CSviitosessa sit vaan jotain niin kivoja ominaisuuksia verrattuna noihin mun kotiohjelmiin, jotka helpottaa työskentelyä ja ohan cs5n ulkoasukin kivemman näkönen :D. Sitäpaitsi noista elementseistä ei löydy hdr-kuvajutskaa! Voi vitsi mikä vahinko, sitähän tarviikin niin joka päivä :D. Mut on se niin hauskaa tehä outoja kuvia, et melkeempä tommosen ominaisuuden omaankin ohjelmaan haluaisin. Panoramakuvii sillä voi työstää ihan avun kanssa, mutta eipä oo yhtä fiksu avustaja kuin cs5n photomerge!Etsi ööö, monta virhettä! :DD Tykkään kaikesta, joka on valokuvauksen oppien mukaan väärin, surullista.

Harrastin tänään vähän pommiinnukkumista, oon syöny kolmee erilaista kalaa, kävin kuvaa äitii koululla ja lenkkeilin Ebonyn kanssa kotiin. Matkalla oli lampaita <3. Lampaat on niin ihania, yhellä oli jalka pipi ;(. Toivottavasti se paranee pian! Myös villiposkihanhia [=kutsuin siinä näin pienenä] oli pelto täynnä, mutta valo oli ihan liian raaka niitten kuvaamiseen, enkä halunnu zoomailla liikaa. Meidän pitää kuvata RAW-tiedostoina kuvia, jotka on hemmetin isoja ja tajusin et kahen gigan kortti ei kyl riitä mihkään ;(. Neljä vois olla jo jees. Tai sit isompi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...