torstaina, syyskuuta 23, 2010

Koulussa

Innostun aina kaikesta tyhmästä.

 Tänään innostuin tästä :D. Tein haamuautoja ja pelottavaa maisemaa! Huomatkaa bussit vasemmalla, jotka on puhtaita valkoisia, käyttäkää siis bussia jos ette halua tämmöistä tulevaisuutta :D. Olin niin taitava et osasin ihan ite keksii et mistä vaihetaan kolmen samoilla asetuksilla otetun kuvan asetuksia jälkeenpäin koneella niin, että saa muutettua aukkoja ja valotusaikoja ja sitten loin niistä HDR-kuvan ja väänsin nuppeja kaakkoon! Tää siis ei missään nimessä ollu päivän aihe, vaan panoraamakuvat, joiden lomassa vähän tämmöstä kans askartelin.

Seuraavaksi niitä panoraamoja sitten! Ei oo kovin kauniita mutta tarkotus olikin vaan oppii se tekniikka miten niitä tehään.


Mutta nytpä tiiätte mitä mä esimerkiksi koulussa hommaan! Tänään kuvasin ja leikin photarilla. Nyt laitan koneet kasaan ja lähen kohti seppälää josta toivottavasti löytyy mulle uus puuteri. Jotain hyvää pullaa vois ostaa matkaevääks ja neljältä pitää olla päiväkodilla hakemassa pikkutytsyy ja ilta meneekin sitä ja sen veljee hoitaessa. Onneksi huomenna on vapaapäivä! Saa vähän omaakin aikaa jota nyt ei oo ollu vähään aikaan. Eilenkin meni koulujutuissa ja sit käytiin juhlistaa äitin synttäreitä. Huomennakin kyllä JOUDUN jopa näkee kivaa tytsyy ja syömään sen kaa :D. Kamalaa!

Lähden vessan kautta maailmalle, heihei!

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi toi eka on upee kuva!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! HDR-harrastajien mielestä toi ei varmaan oo mitään, mut mä tykkään kun oon niin vähän tommosia kuvia nähny! Haamuautot on mun uus rakkaus <3

  VastaaPoista
 3. En ymmärrä HDR-kuvista mitään, omat räpellysyritykseni ovat kaikki epäonnistuneet surkeasti, mutta ensimmäinen kuva on hieno. Se on paitsi makeeta katseltavaa, myös idealtaan loistava.

  Jag gillar det!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...