keskiviikkona, syyskuuta 08, 2010

Kiitti Leena!


Leena myönsi mulle tämmösen awardin, joka täällä blogimaailmassa nyt taas juoksentelee ympäriinsä. Kiitos tästä! Enpä oon ennen saanu minkäänlaisia palkintoja kai tän blogittamisen suhteen :D.

Leena kirjoitti näin: "Eve mietiskelee asioita ihanalla tavallaan ja ottaa nykyään tosi ihania kuvia, koska opiskelee kuvausalaa <3"

Kiva että mun mietinnöistä tykkää ja voisin kans kertoa, että jos haluaa noita mun ottamia kuvia selailla, niin tuolla oikeessa palkissa on aika alhaalla tageja, joista voi klikata semmoista kun kuvia, jolloin pääsee suoraan kaikkiin niihin postauksiin joissa tosiaan on niitä mun ottamia kuvia. Niin ja selvennykseksi opiskelen siis ylipäätään media-alaa ja digikuvaus nyt on yksi kurssinsa siinä sopassa. Oon myös kuvannu monetmonet vuodet asioita jotka musta on kauniita, mutta ekaa kertaa joku nyt opettaa mulle ihan et miten ton homman kuuluis tapahtua ja miten noita kameroita oikeesti käytetään, toivotaan että opin jotain!

Tähän palkintoon kuuluu osana semmonen  homma, että kertoo seittemän asiaa itestään ja jakaa tän seittemälle eteenpäin. Alotetaanpa niistä faktoista vaikkapa.

1. Mulla on joku ongelma kirahvien kanssa ja mun huoneessa on aika monta kirahvijuttua. Ne on vaan niin upeita elukoita ja suurin haave oiskin joskus olla kirahvienhoitaja! :D. Ois kans mahtavaa jos tulevaisuudessa häämatka vois sijottua johkin semmoseen mestaan jossa näkis kirahveja luonnossa. En oo nähny niitä livenä edes Ruotsissa kun en oo sielläkään koskaan käyny ;(. Mut Jussi lupas et joskus mennään! Mut mulle aika varma korttivalinta tai mikä tahansa muu lepyttelylahja tai piristysjuttu on joku kirahveihin liittyvä. Esim. mulla on aika monta semmosta puista kirahvia eripuolilta maailmaa eri ihmisten tuomina. Mainittakoon että Wallulta on tullu mun suosikki Tunisiasta ja Wallulta on kans ihanin kirahvikortti joten jos haluu kysyy joltakin mielipidettä ennenkun hommaa mulle kirahvijutun, niin Wallulta kannattaa kysyä kun se näköjään osaa valkkaa mulle mieleisiä :D. Tässä pöydällä nököttää nyt kirahvikynäpurkki ja yöpöydällä on aivan mahdottoman mahtava kirahvilamppu! Jussii toi sen mulle synttärilahjaksi Kreikasta <3.

2. Oon mielestäni aika taiteilijasielu. Rakastan elämän kauneutta ja osaan mielestäni erittäin hyvin löytää sellaista jokapuolelta. Tykkään kaikesta luovasta meiningistä ja tekemisestä ja koitan melkeen kaikkiin juttuihin mitä teen, saaha jotakin omaleimaista. Osasin joskus piirtää hyvin. Piirtäminen ja maalaaminen on varmaan parhaita keinoja purkaa tuntemuksia, varsin harvoin kyllä saan aikaiseksi harrastettua kumpaakaan. Tykkään myös kirjoittaa. Tykkäisin ihan hirmusesti myös luoda musiikkia, mutta tälläsaralla mua ei oo kyllä palkittu lahjoilla yhtään :D. Ihailen suuresti ihmisiä jotka ovat luovia ja osaavat jotakin tämmöistä. Erittäin suuria ilontuntemuksia aiheuttaa varsinkin ihmiset jotka ovat musikaalisia ja esittelevät lahjojaan. Eniten ikinä ilostun jos joku on jollain luovalla saralla luonut jotain minua varten. Kuten esim. yksi nimetön henkilö nimeltä Miska, joka teki minulle biisin <3. Erityisesti rakastun ihmisiin, jotka osaavat katsella kauniita asioita kuten minä. Voi sitä iloa sydämessä kun jonkun kanssa lenkkeilee täällä meilläpäin kauniissa luonnossa ja kuulee hänen suustaan kuinka kaunista on, tai kuinka ihanan rauhallista täällä on ja miten täällä on hyvä olla.

3. Erityisen paljon tykkään siitä fiiliksestä kun katsoo leffaa tai jotain sarjaa ja hukkuu siihen. Unohtaa ympäröivän maailman ja tutustuu henkilöhahmoihin. Joskus tämä uppoaminen on niin rajua, että mietin henkilöhahmoja parikin päivää ja joskus jopa vihastun kun en voi heihin tutustua oikeesti, koska heitä ei oikeasti ole. Pakoilen kai todellisuutta, mutta lomaahan me kaikki joskus tarvitaan. Mulle on sanottu usein että oon vähän liian kiinni telkkarissa, mutta viime kesänä jätin oikeastaan kaikki sarjat ja nykyään vietän TVn edessä aikaa toooodella vähän verrattuna viimevuosiin. Ennen oli aivan mahdoton ajatus olla päivä katsomatta telkkaria, mutta nykyään menee helposti montakin päivää ilman töllötintä. PS. paras sarja varmaan tällähetkellä on Pienten perhe! Oon melkeen tippalinssissä kattomassa joka jaksoa kun ne on niin symppiksiä ja haluisin niihinkin tutustua <3.

4. Vähän tota edellistä sivuten rakastan ihmisiä! Tai oikeestaan tää on tosi monipiippunen ja monimutkanen juttu, koska oikeestaan oon tosi nirso, mutta annan kaikille mahdollisuuden! Vaikka mulla ois mimmoset käsitykset ihmisestä, voin häneen tutustua suht puhtaalta pöydältä ja pyörtää edellisen mielipiteeni todella nopsasti, siis hyvään suuntaan! Tykkään kaikista uusista tuttavuuksista ja olen erittäin janoinen oppimaan heistä kaiken, joten mulle saa kyllä kertoo itestään niin paljon asioita kun vaan keksii, oon aina innokas kuuntelemaan ja oppimaan! Mutta sitten loppupeleissä on tosi harva ihminen johon sitten ihan sydänjuuria myöten ihastun.

5. Ja taas edelliseen viitaten, oon aika huono teoilla osoittamaan sen että joku on mulle tärkeä, ja harvat saa kuulla sitä sanoinakaan. Oon myös aika varautunu enkä ryntäile aina halailemaan kaikkia, vaikka oikeestaan voisin vaikka koko ajan istuskella toisten sylissä, halailla ja kulkee käsikädessä. MUTTA HUOMIO läheiset ihmisenä, ei teidän nyt tarvitse alkaa mua kauheesti lähentelee koska kirjotin näin :D. Ihan oman maun mukaan joo :DD. Mutta nytpä tiiätte ettei mua ainakaan koskaan häiritse jos tulee semmonen olo et tarttee pitää kädestä tai halata.

6. Ööö, tykkään simulaatiopeleistä ja oon pelannu simssejä nyt kymmenen vuotta! Kaupunginrakentelut ja kaiken mahollisen rakentelut on vaan niiiin kivoja! Olen hyvin suruissani kun SimKaupunki ja SimSafari ei toimi mun koneella ;(. Suruilen myös kun koneeni ei pyöritä kaikkia sims kakkosen lisäreitä ja siitä että SimCity 4 deluxen levy on rikki! Jos jollakin tuo kyseinen peli on niin mulle  saa sen heittää ja oon onnellinen! Tykkään myös semmosista Age of Empires tyylisistä sotapeleistä ja lemppari on Battle for the Middle Earth kakkonen jota pelaan vähintään kerran viikossa! Kolmas lempparigenre on sitten musiikkipelit kuten In The Groove ja Singstar!

7. Oon viimetingassa kaikissa jutuissa, oon hemmetin laiska ja unohtelen niiiin paljon asioita. Erittäin hyviä ominaisuuksia lukiolaiselle aikoinaan. Kokoajan mielessä pyörii että toi ja tää pitäs hoitaa NYT mielellään mut sit laiskottaa ja mietin et kyl sen vielä huomenna kerkii ja sit seuraavana päivänä jo unohdan koko homman. Huoh, mutta en vaan saa itteeni muutettua mihkään suuntaan.

Siinä oli ne, olipas hankalaa! Ja sitten jaeskelen tätä muille, joka on vieläkin vaikeempaa! Nää ei sit oo korkeintaan muussa ku aakkosjärjestyksessä :D.

1. a life through the camera No siis kaikki rakastaa femboo, mä rakastan femboo. Ei voi olla hymyilemättä kun sen juttuja lukee ja kattoo! Aivan tajuttoman sulonen poitsu. Ei ehkä sovellu kielioppipoliiseille ;).

2. elinabeth Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Elina on niin värikäs ja elämäniloa täynnä, pakosti tarttuu itteenkin. Huumorintaju on kanssa tällä tytöllä aivan mahtavaa :D. Lisäksi hän tekee upeita vaatteita!

3. Kaunis Kameleontti Alise on todella kaunis tyttönen joka elelee Saksassa. Erittäin iloinen ja persoonallinen blogi, joka varmasti koukuttaa helposti muita samankaltaisia ^^. Ensimmäinen blogi jota aloin seuraamaan!

4. Treefingers Saanalla on hyvä musiikkimaku, kauniita kuvia ja blogi on esteettisesti todella kaunis! Ei sillä etteikö se muuten olisi. Kaikesta jotenkin hehkuu Saanamaisuus, joka on aina plussaa!

5. The world of pink MARSHMALLOW Oikeastaan tässä blogissa ei silleen oo mitään mulle, mutta toi Jasmine on vaan ihan ylisöpö! :D.

6. Mutta minä elän! Jos haluaa lukea oikeasti asiaa ja hyvin jäsenneltyä pohdintaa millonmistäkin, kannattaa suunnistaa tänne! Blogi miellyttää ulkonäöllään myös, kaikki on niin rentouttavan ja rauhallisen väristä.

7. honey i stole your jumper & What clowns are we & EVERYTHING IN SUPERLATIVE & Cupcake Couture Nää neljä tytsyy jakaa tän vikan, koska oikeestaan kenenkään tyylit eikä mikään muukaan elämäntapa tai oikeestaan vaan mikään ei kohtaa mun kanssa, mutta näiden kaikkien postauksia tykkään läpi selailla ainakin kuvien osilta! Jokainen tyttö on myös toisistaan todella erilaisia :D.

JES viimein valmis!

5 kommenttia:

 1. Tosi paljon kiitoksia ja kumarruksia :) Koitan saada tän itsekin tehtyä tässä mahdollisimman pian ;)

  VastaaPoista
 2. Sä oot erittäin kiehtova ihminen :D

  Muistan ku näin sut ekan kerran (kuulostaa iha rakkauskirjeen alulta), mut joo kuitenkin olin just edellisenä päivänä törmänny tähä sun blogiis ja pistäny sen oikein kirjanmerkiksi.. Sitte siinä sä viuhahit ohi :D

  VastaaPoista
 3. E, aika jännä juttu :D. Mäkin muistan joskus että olin just alkanu lukee jotain blogia ja just seuraavana päivänä sen blogin kirjottaja juoksi vaan ohi ja hetken mietin et miks toi näytti niin tutulta ja sit tajusin et se olikin se :D.

  Oot sä sit törmäilly muhun useinkin kun muistat ekan kerran? :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...