maanantaina, syyskuuta 13, 2010

Tilastotietoja!

Tykkään käydä kurkkimassa varsinkin noita hakusanoja, joilla tänne löydetään :D. Eniten tänne haetaan suoraan sanalla hamppukaupunki, mahtaa olla ekoja linkkejä joita googleen ilmestyy.

Toisena listassa lukee kauniit miehet! Ihanaa! Oonhan mä ehkä pari kuvaa kauniista miehistä tänne joskus tunkenu ja jos ihmiset niitä tulee tänne etsimään niin annetaas taas yksi.


Siinä semmonen, en viittiny ees lähtee selailee mitään Orlandoja ku siinä ois menny taas tää ilta... Lähin ettii weheartit:stä hakusanalla cute boy, jos löytäisin jotain muuta söpsää, mutta näistä söpöistä pojista suurin osa oli semmosia emolaisia, joista en kyllä välttämättä osannu sanoo että oliko ne poikia. Söpöjäkään ne harvoin oli. Mutta onneksi löysin yhen namin <3

My love, Maxxie <3Tänne oli löydetty semmoisellakin hakusanalla kuin sienien kuivaaminen föönillä! Nyt täytyy kyllä tuottaa pettymys, sillä tähän en osaa vastata mitään ;(. Käyn joskus poimimassa sieniä, suppilovahveroita lähinnä enkä edes tykkää muista sienistä kuin teollisista herkkusienistä. Sieniä en yleensä kuivaa, vaan laitan pannulle ja joku ne siitä syö. Fööniäkin todella harvoin käytän, enkä kyllä ole koskaan kokeillut että miten sienet kuivaa föönillä. Jos joku joskus kokeilee niin saa tulla mulle kertoo niin voin ohjeet tänne kirjottaa ja joku on tyytyväinen :D.

Että mm. tämmöisiä tälläkertaa! Nyt on nälkä.

2 kommenttia:

  1. Voi vähän hassua, miten noi voi tarkistaa? Sienien kuivaaminen föönillä? :D

    VastaaPoista
  2. Tuolta vaan bloggerin siitä hallintopanelista, siinä ku sulla on keskellä blogis ja sen alla niitä kaikkia jotain muokkaa, esikatsele tms, niin siihe on ilmestyny semmonen kiva lelu ku tilastot :D. TOSI selkeetä!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...