maanantaina, joulukuuta 05, 2011

Elektronista joulua

Hei hyvä joulupukki tai muu läheinen ihminen, lähinnä äiti ja isä, jotka haluatte minua jouluna lahjoa. Tarvitsisin aika elektroniikkapainotteisia tavaroita.

1. Ensinnäkin tarvitsisin kuulokkeet, jotka sulkevat minut maailmalta ja maailman minulta. Jotta voisin myöhäänkin katsella leffoja/sarjoja/kuunnella musiikkia koneella ilman että asuinkumppanit häiriintyvät ja jotta voin itse keskittyä paremmin siihen mite teen, sulkemalla muun maailman ulos. Haluisin tällaiset:


Nämä ovat Coloud Colors-kuulokkeet ja haluisin ehdottomasti punaiset.2. Lisäksi tarvitsisin jonkinlaiset kaiuttimet koneeseeni, koska tällä hetkellä ei ole kuin kannettavan sisäiset kajarit, jotka ei riitä mihinkään. On musiikinraiskausta kuunnella tämmösillä. Oikeastaan vaatimuksia ei hirveemmin ole, kunhan bassot ois syvät ja kajarit sen verran pienet, että mahtuu pöydälle, kiitos!

3. Kolmanneksi haluisin syntikan, sähköpianon, jonkun koskettimillisen soittimen, jonka soittoperiaate on sama kuin pianossa. Valkosia ja mustia koskettimia rivissä ja sitten niitä vaan painellaan sormella. Tätä en niinkään tarvitsisi, mutta haluaisin kovasti. Olisi tietysti mukava jos nämä kuulokkeet voisi liittää tähän pianohärpäkkeeseen, jotta en silläkään häiritsisi kanssaeläjiä :D.

4. Sitten viimeiseksi tarvitsisin verhot huoneeseeni, ihan totta ois kiva! :D En vaan oikeesti löydä kivoja verhoja! Auttakaa :D.

Lopuksi huolin suklaata, villasukkia, kaulahuiveja, pipoja, lapasia (kirjotin ensin lapsia...), rahaa, lahjakortteja, petivaatteita, pyyhkeitä, kynttilöitä, kirjoja ja muuta söpöö ja ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...