sunnuntaina, helmikuuta 19, 2012

Tatuointini

Kirjotin eräälle foorumille sepostuksen musteista mun ihossa, joten voisin sen sitten laittaa tännekin!


Elikkäs ihan ekana, vuosia sitten näin jossain ilmotuksen, että hakaniemessä sijaitsevassa Liskogalleriassa oli ystävänpäivätarjouksena kaikki pikkuset sydänkuvat ilman ajanvarausta ja vielä -30% alennuksella kaveruksille, eli kahen ihmisen piti tulla samaan aikaan ottamaan. Mainitsin tästä kaverille joka ei tykkää tatuoinneista et haluisin mennä ottaa jonkun kaa semmoset ja tää kaveri sitten oli että no mennäänkö :D. Enempää miettimättä mentiin seuraavana päivänä hakkauttamaan pikkuruiset sydämet nilkkoihimme. Ja siitä se ajatus sitten lähtikin :D Elikkäs ensimmäinen tatuointini, pieni sydän, on otettu muistuttamaan ystävyydestä.

Siinä meni reilu puoli vuotta kun kävelen takaisin Liskogalleriaan ja sydämeni sai kavereita, jolloin nilkkani näytti tältä:

Oon uskova ihminen ja mulle usko ja kristilliset arvot on kuitenkin tärkeä asia, joten miksen tatuoisi sitä itseeni. Lisäksi jos ajattelee asiaa vaan sanoina: Usko, Toivo ja Rakkaus, ei siinä tarvitse olla mitään jumalallista tai yliluonnollista. Elämässä mun mielestä on tärkeää, että on jotain johon uskoa, itseensä, muihin ihmisiin, hyvyyteen, parempaan huomiseen, onneen tms, ja rakkaus tietenkin on tärkeää ja pitää sydämen ja koko ihmisen elossa sekä toivo, erittäin tärkeää elämässä on jaksaa toivoa asioita ja pysyä toiveikkaana. Elikkäs, siksi kliseinen usko, toivo ja rakkaus komeilee mun nilkassa.

Aikaa meni sitten vissiin vuosi, vai meniköhän kaksi, en oo ihan kartalla, kun seuraava ideani oli täysin valmis ja päätin ilahduttaa itseäni synttärilahjalla:

Linnut ilmestyivät lentelemään pitkin olkapäätäni. Näiden taustalla sitten onkin sata ja yksi asiaa ja merkitystä. Ensinnäkin olen maailman suurin stressaaja ja huolehtija ja halusin itselleni muistutuksen siitä, että musta kyllä pidetään huolta ja asiat aina järjestyy. Siksi tatuoin vapaita lintuja, joilla silti on suunta johon lentää. Tähän liittyy myös Vuorisaarnan kohta Jumalan huolenpidosta, jossa sanotaan etteivät linnutkaan murehdi siitä mitä söisivät tai miten vaatettaisivat itsensä, että kyllä Jumala pitää niistä huolen, joten tottakai se pitää huolen myös ihmisistä. Tärkein lause: "Jokaiselle päivälle riittävät sen omat murheet, ei kukaan voi murehtimalla lisätä elämäänsä kyynäränkään vertaa". Tämä sama esiintyy myös Tehosekoittimen Maailma on sun-kappaleessa: "Nosta kasvot ylös sateeseen, katso lintujen lentoa, ne ei kylvä, ei ne satoa korjaa, mut niil on tarpeeks kaikkea" Elikkäs linnut kuvastaa vapautta huolehtimisesta ja ehkä myös vapautta ihan sinällään, me ollaan onnekkaita ja saatu syntyä tämmöseen hyvinvointivaltioon ja meillä on oikeastaan mahdollisuudet tehdä ihan mitä ikinä halutaan, joten se muistuttaa myös siitä onnesta olla vapaa. Lisäksi kaksi ekaa lintua on isompia kuin kolme viimeistä ja tämä kuvastaa perhettä ja sitä, että oikeesti on ihan hyvä seurata ja kuunnella niitä vanhempiaan, ei se ole aina pahasta. Noi isommat linnut voi myöskin kuvastaa semmosia ihmisiä joita muutenvaan katsoo ylöspäin tai ihailee, ehkä niissä on jotain piirteitä joita kannattaakin havitella. Oon ihminen joku viihtyy enemmän semmosten ihmisten ympäröimänä, joista välitän ja jotka välittää musta, kun yksinäni. Haluun yleensä asioista selvitä mieluummin muiden kanssa kun yksin, joten siksikin perheellisen verran lintusia. Yksi mun suurimmista haaveista on kanssa joskus saada lapsia ja perustaa oma perhe. Ja kaiken tämän päälle mä vaan satun tykkäämään linnuista :D.

Viime syksynä sitten oli kulunut vuosi linnuista ja seuraavaksi synttärilahjaksi kävin hakemassa itelleni tämmösiä:

Voin kertoo et jos ootte ihan herkästi tatuointikuumeilevia niin ei tosiaankaan kannata tatuoida jotain kättä tai muuta ruumiinosaa jonka näkee oikeesti koko ajan! :D Ei oo kuume hellinny hetkeksikään sen jälkeen kun nämä laitoin. Palapelit meinaa ihmisiä joiden kanssa oikeesti klikkaa ja joiden kanssa on hyvä olla, jotka jotenkin täydentää sitä mikä olen. Ja myös sitä, ettei tartte roikkua niissä ihmisissä jotka ei sovi mun palapeliin ja jotka aiheuttaa vaan kipua siinä kun niitä yritetään mukaan ujuttaa. Että pitäisi muistaa kiittää ja iloita niistä mahtavasti sopivista ihmisistä, joita mun elämänpolulle on jo sattunu ja vähän vähemmän koittaa roikkuu mukana niissä joiden kanssa on vaan velvollisuuden tunteesta. Väärät ihmiset voi oikeesti tehdä tosi paljon pahaa. Oon aika tosi huono kertoo ihmisille et välitän niistä, eikä tää muisto tässä kädessä oo ainakaan vielä asiaa auttanu, mut ehkä joskus :D.

Että semmosia kuvia mulla! Toi palapeli tuli nyt selitettyä jotenkin tosi ilkeesti, mutten oikeesti ikinä osaa selittää sitä kunnolla :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...