lauantaina, helmikuuta 23, 2013

Kenkiäkenkiäkenkiä

Yhellä foorumilla kyseltiin, että mimmosia kenkiä ihmiset omistaa ja päätin kertoa tämän blogin kautta, niin saa tännekin jotain uutta materiaalia :D. Esittelen nyt vaan ne talvikengät mitä mulla täällä on ja muutamat muut, kun loput on laatikoissa varastossa kun ei tänne mahu moniakaan kenkiä ja nytkin on varmaan ainakin puolet liikaa :D.

 Tässä on ekana mun uusimmat kengät, tämmöset tosi pehmeet, kevyet ja tossumaiset kenkuliinit jotka on ihan Anttilasta ostettu. Itseasiassa otin noi kuvat näiden kenkien ensimmäiseltä ulkoreissulta ja oli kyllä tosi hyvät. Tommosta mokkaa päältä, joten ei mitkään märän kelin kengät.

Nuo ykköset on skopunktenista ostettu ja ostin ne kun en omistanu yhtiäkään ns. siistimpiä talvikenkiä, joten noi on nyt tommoset ihan peruskengät ja tosi hyvät kävellä!
Kakkoset on sitten mun kolme vaiko neljä vuotta palvelleet kirpparilta eurolla ostetut ecco-kengät, jotka alkaa olla jo niin kuluneet kaikesta hoidosta huolimatta, että jopa meiän äiti sanoo että noi on epäsiistit :D. Ja äiti siis on viiminen ihminen jota kiinnostaa mitä muilla on päällä tai miltä kukakin näyttää :D. Noi uusimmat ekat kengät jotka esittelin on oikeestaan siksi ostettu, koska nää alkaa vetelee niin viimisiään. Pohja on jo niin litistyny, että tuntuu ettei maan ja jalan välissä oo paljon mitään :D. Mut nää on ollu parhaat kengät ikinä! Ei ikinä kuumat eikä ikinä kylmät enkä oo ikinä noilla liukastunu.
Kolmoset on kans kirpparilta montamontamonta vuotta sitten ostetut saappaat, joita oon käyttäny kans tosi ahkerasti ja hyvin ne on kestäny.
Neloset otin kans joskus mukaan kirpparilta, koska en voi vastustaa ruskeita nahkakenkiä tai nahkakengännäkösiä kenkiä, mut oikeestaan en oo käyttäny noita montaakaan kertaa, eli voisin ne kyllä mieluusti laittaa eteenpäinkin.
Noi hopeisenharmaat kengät ostin Dinskosta joskus kun ihastuin totaalisesti tuon mallisiin tennareihin ja halusin ehdottomasti semmoset. Näihin rakastuin heti ja otin ne mukaan ja paljon on käyttökertoja takana! Sen verran kuitenkin paksummat ettei ihan kesäkäyttöön sovi, mutta kevät, syksy ja lämpimät talvikelit menee ihan hyvin. Villasukkaa noihin ei mahu, joten kovat pakkaset ei käy, mutta silti aika käytännölliset kengät!
Mustat matalavartiset tennarit on joku parin euron ostos seppälästä kun edelliset kengät hajos shoppailureissulla :D Edelliset oli siis hyvin samantyyliset ja varmasti myös parin euron ostos jostain. Yhdet tommoset perustennarinnäköset helpot kengät pitää aina omistaa. Noilla ei kyllä talvella voi yhtään kulkee, mutta jäänyt kaappiin silti, eikä mennyt varastoon.
Mintunvihreet kenkuliinit on myös hyvin uusi ostos HMstä kympillä. Ihan kankaiset ja kevyet kengät, eli ei talvikäyttöön, mutta oon ihastunu tommoseen turkoosiin ja minttuun ja kun oma koko löyty niin oli pakko ottaa mukaan. En ees muista onko mulla kesäksi mitään tän tyylisiä tämmösiä oikeesti ohuita kangastennareita. En malta odottaa kun lumet sulaa ja nää pääsee käyttöön! Peukut pystyyn etten hylkää tätä värii ennen sitä :D.
Tässä sitten loput mitä kenkähyllystä tällä hetkellä löytyy. Ykköset on tommoset samettiset, nauhalliset kiilakorkokengät, joita oon kans aika ahkeraan käyttäny jos on halunnu vähän hienommaks laittautuu tai jos on lähteny tanssimaan tai jotain. Jaksaa hyvin kyllä tanssia pilkkuun asti, eli hyvät kengät on :D. Muistaakseni Seppälästä.
Kakkoset on tommoset ihan tavalliset mustat korkkarit, jommoset kaikilla naisilla pitää olla työhaastatteluja ja muita edustustilaisuuksia varten :D. Muistaakseni parilla eurolla lähteny mukaan kirpparilta.
Kolmoset on mun ihanat synttärilahjasaappaat, joita on tullu käytettyy aina kun on vähän märempi keli.
Neloset on sitten toiset peruskorkkarit tommosella helmiäispinnalla. Muistaakseni Seppälästä kotoisin ja joskus oon juhlissa käyttäny. Aika vähän, mut en silti haluu luopuu niistä kun mun mielestä ne on kauniit :D

Ehkä teen joskus kesäkengistä samanlaisen sitkun saan kesäkengät pois varastosta ja talvikengät tilalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...