maanantaina, helmikuuta 24, 2014

En suosittele

Testasin eilen Lancomen Hypnose Drama-ripsarii ja en voi kyllä suositella! Niinkun kuvasta näkyy niin paakkuja on kaikkialla, eikä tuuheuttamisesta tai pidentämisestä tai mistään oo tietookaan. Oon kuitenkin elämäni aikana sen verran käyttäny erilaisia ripsareita, että kyl uskon et osaan semmosta laittaa mut tällä oli jotenkin ihan mahdotonta saada nättiä jälkeä. Vannon edelleen Avonin Magnifyn nimeen, jota ei enää valmisteta, sekä jonun lumenen perus natural coden nimeen. Parhaat ripsarit piste. Siskon tuoma joku Shiseidon ripsari on kyl ihan kiva, mut ei niin kiva kun edellämainitut.

Mulle saa suositella semmosia luonnollisia ja pidentäviä ripsareita! En haluu möykkyjä, en haluu et ripset tarttuu toisiinsa, enkä haluu et tulos on ihan kauheen epäluonnollinen. Ei mul muuta tänään! Paitsi et Espoosa on semmonen myrsky et Titiuu meinas lentää ilmaan kun käytiin lenkillä.

2 kommenttia:

  1. musta kanssa noi lumenet on ollu tosi hyviä! Varsinkin se mustikka (siinä tummansinisessä putkilossa). Mut sellanen mitä ei kans kannata hankkia on toi Maybelinen Rocket Volume express... Lähtee meinaa toooosi nihkeesti pois, vaikka ei ees oo vedenkestävä!

    VastaaPoista
  2. Mulle taas se mustikka on jotenkin liian semmonen epäluonnollinen tai et siitä tulee jotenkin liikaa väriä :D. Tai en tiiä pitäskö venaa että se vähän kuivuu/kuluu et siitä tulis sit vähemmän möhnää kerralla :D.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...