sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2014

Iloja ja oloja

Aurinko on paistanut joka on tietenkin piristänyt. Bongasin myös ensimmäisen sinivuokon jo nyt! Leskenlehdet jo kolmen viikon takaa. Ostin pirteen hiiren kun edellinen meni rikki ja sain myös taikamukikokoelmaani kauan hamuamani punaisen mukin. Nyt puuttuu enää mustavalkoinen, jota en edes kaipaa. Vietin taas viikonloppua porukoilla elukoiden keskellä kera Titiuun, koska mun käsi on rikki ja oli parempi olla äitin keitoksien äärellä kun kokata ite yksikätisenä.

Oli ihan normaali maanantai paitsi että töihin piti mennä vasta kahdeksitoista. Sain siis rauhassa syödä, lenkittää Titiuun ja jopa kattoa vähän telkkariakin ennenkun lähdin töihin. Spotify tarjosi hyvää musiikkia, aurinko paistoi ja oli mukavaa mennä töihin. Mietin oikein et oispa aina tämmönen fiilis mennä töihin. Kuinkas ollakaan maanantai kertoi olevansa olemassa ja kompastuin komeasti lentäen semmoseen johonkin ritilään, joka oli pois paikoiltaan. Tuloksena kämmen veressä ja kipeä käsi. Että kiitos maanantai. Tämän seurauksena tiistainakin käsi oli niin kipeä, että harkitsin jo lähteväni lääkärin kautta kotiin, mutta kaikessa hässäkässä olinkin sitten loppuun asti töissä. Keskiviikkona oli onneks vapaapäivä, joten kättä ei tarvinnut rasittaa liiaksi. Torstaina toisena vapaapäivänä teinkin sitten runsaasti vähän graafisia juttuja ja käsi kipeytyi about viiden tunnin jälkeen sitten sen verran pahasti että perjantain ja eilisen lauantain en pystynytkään tekemään sillä mitään. Tänään on onneks ollut jo parempi. Lääkärin mukaan tämä on haiuksen jonkun jänteen paha venähdys ja saikulla oon ainakin keskiviikkoon. Toivon kuitenkin että pääsen aiemmin töihin.

Titiuu täyttää huomenna yhden vuoden!! Minun pikku hauvavauva. Huomenna saikku jatkuu ja aateltiin Tiitelin kanssa kipitellä lähieläinkaupalle hakemaan joku oikein herkkuluu ja ehkä muitakin nameja juhlan kunniaksi!

Tänään tein lasagnea, kauhistelin Hannibalia ja ostin bussiliput kahen viikon päähän, kohteena Kotka. Siinä kai ne kuulumiset, heihei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...