maanantaina, elokuuta 31, 2009

Kolmas postaus


Vyötärö: 64cm
Reisi: 42cm
Rinta: 84cm mut huijasin ku oli rintsikat, mut en jaksanu riisua :D.
Lantio: 85cm ihan lantioluiden kohalta mitattuna
Lantio/pylly :D: 94cm


Noniin ja nää ei liity mihinkään, mutta sisko alko mittailee, joten mittailin sit minäkin.
Yllä kuva, jossa minä ja Joona, voi arvata että kumpi on kumpi. Yritän tällä merkinnällä vaan saada Jontulle huonoo omaatuntoo kun se ei oo vieläkään kirjottanu! En kyllä tiiä et eksyykö se tänne sivullekaan koskaan, mutta jos eksyy niin näkee kuvansa ja tuntee suurta halua kirjoittaa! Tämä merkintä liittyy kahvilaan siten, että Joonan paita on kuvassa niin pirtsakan värinen, että käyttäisin mieluusti tuollaista värimaailmaa, tai ainakin tuollaista oranssia ainakin jossakin osassa meidän kahvilaa.


Oon siis töissä Träskendan kartanossa ja lehdet kirjottelee kovasti, että sillä kartanolla ei ole mitään käyttöä ja kaupunki ettis sinne kovasti jotakin yrittäjää joka esim. vuokrais sitä juhlia varten, tai että sinne voisi perustaa vaikka kahvilan tai jotakin. Oisko ees vähän hieno paikka kahvilalle :D. Mut en usko et meiän suunnitelmia pitää sielä jonkinasteista baaria iltasin/öisin kauheesti kannustettais noin historiallisessa rakennuksessa.


Kolme päivää on jo kurkku ollu kipeenä, kolottanu jokapaikkaan ja ollu välillä myös kuumeinen olo sekä päänsärkyä. Eli sikatautia tai jotakin?


Hiphei ja heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...