tiistaina, elokuuta 25, 2009

Toinen postaus

Tänään en ole kerinnyt kuuntelemaan kovastikaan musiikkia, paitsi matkalla töihin. Eilen alotin The Rain-viikon, koska lauantaina on BIG CAMP-läskileiritapahtuma, joka siis ei liity mitenkään läskiin, jossa The Rain soittaa ja ajattelin siksi tämän viikon kuunnnella vain reiniä, mutta olen siinä hommassa mennyt mönkään jo monesti, vaikka menossa on vasta tiistai-ilta. Työmatkalla aloitin reinillä, mutta vaihdoin jo kesken ensimmäisen biisin sekalaiseen musiikkikirjastoon ja jossain vaiheessa vastaan tuli Robbie Williamssin Feel, jota kuuntelin ajatuksella ja se oli sitten tämän päivän kosketusbiisi. Siinä lauletaan, että I just want to feel real love ja tästä pätkästä tuli mieleen Jonttu, joka kerran mäkkärissä sano ihanasti! Eilen muuten kuuntelin koko työmatkan reiniä! Mutta tässä oli musiikkiosuus mun päivästä sitten. Musiikki liittyy kahvila-projektiin, koska tottakai sielä musiikkia soitettaisiin!

Olen siis saanut töitä ja on outoa sanoa, että meen töihin, tai työmatkalla tai töissä ja jotenkin äää, kun nyt on niin kauan ollu vaan lomailua ja työnhakua! ;D Usko meinas jo mennä siihen, että joskus vois saada oikeesti töitä kun siitä työnhakemisesta oli tullu jo niin jokapäiväistä työtä. Työ, työ, työ. Tämä postaus meinaa nyt käsitellä tätä työasiaa, joka tietenkin liittyy tähän kahvila-projektiin, koska siihen tarvitsee rahaa ja nyt mä sitä saan!

Työskentelen siis iltapäiväkerhonohjaajana Järvenperässä. Lapsia on siinä alta 20, joista vaan kaksi tyttöä ja pojista vain kaksi ovat suht rauhallisia, eli vilinää, vilskettä ja melua kyllä saa kokea päivittäin! Ensin ajattelin että tämä työ olisi aivan mahtavaa, mutta tällä hetkellä päivät kuluu aika hitaasti ja tylsää on vähän väliä. Mutta kai siihen sitten tottuu. Tuo on myös hyvin tuollaista, ööö, aivatoiminnalle vajaavaista työtä, jos niin voi sanoa, koska eipä tossa kauheesti mitään opi tai kehity. Sielä vaan istuu ja sanoo että älkääpä hakatko golfmailoilla toisianne, se ei ole mukavaa. Mutta täytyy nyt olla tyytyväinen, että sai edes töitä ja kyllä mä tuola olen ainakin kevääseen asti, jos annetaan olla! Sitten syksyllä voisi lähteä opiskelemaan. Työkaverit on onneksi sentäs mukavia, vielä yksi sinne on haussa, toivottavasti sekin mukava tyyppi. Eikä tämmönen lastenvahdinta kyllä edistä sinällään kahvilaprojektia mitenkään! Suurin miinus tässä on kyllä se, että työaika mulla ainakin vielä on 12-17, eli missaan lounasajat, enkä voi mennä kiinalaiseen sitten ;(. Ennen töitä voisin kyllä.

PS kuuntelen reiniä nytte.

Haluaisin kovasti alottaa jo oman elämän, rakentaa oman pesän ja silleen, mut pitää ehkä venaa muutamia palkkoja ennenkun alkaa kämppiä kattelee, nekun menee niin nopeesti täälläpäin! Mut aaaw, oma koti, oman [ja Jussin] näkönen koti! Jeijee ja sit voi ikeasta ostella kaikkia härpäkkeitä ^^.

Oli oikeesti hirveesti asiaa mitä halusin kirjotella, mutta nyt en muista mitään enää, ihan kurjuuttu! Paitsi että huomenna vähän kiertelee kauppoja Jussin kanssa varmaankin, on ollu jo monta päivää semmonen olo et vois jotakin ostaa kaappiin uutta vaatetusta. Vaikka esim. töihin en kyllä tartte kun ihan perusvaatteita joilla voi ulkoilla ja olla lasten kanssa, mut sitäkin kivempi ehkä sit panostaa ees vähän muulla ajalla.

Töihin liittyen tuli kyllä mieleen, että sielä on kaks ihanaa vanhaa pianoo! Toinen kyllä vähän vähemmän vanha ja se vanhempi vähän epävireessä, mutta niitä on ihana soittaa <3. Siks ois tosi mukavaa kun osais soittaa jotakin edes, joten ajattelin opetella ja opettajia otetaan vastaan ilomielin! Oon kyllä vähän huono oppilas enkä jaksa ees kauaa keskittyä mihinkään, mut ei se kai haittaa. Niin ja haluisin myös ostaa kameran, jonkun ihan näpsäkän pokkarin taskuun, et vois kuvailla kaikkee mitä vastaan tulee. Muut pokkarit on enemmän ja vähemmän kakkana ;(. Kuvaamisesta taas tuli mieleen et vois kuvaa kämppiä videolle ja koostaa uuden kämppivideon jota ripareilla näytetään, koska vuoden 06-video on aivan surkea ja niiiin tylsä että hävettää kun sitä näytetään ja jos ne srkheebot ei ite saa aikaseks uutta, niin vois vähäsen auttaa.

No mutta tässä on varmasti jo ihan tarpeeksi turhaa tekstiä ja huomattavissa on, että mitä pidemmälle tekstissä mennään, sitä huonommalla suomella se on kirjotettu! Jeijeee. Nyt voisin lopetella ja lähteä lenkille [??] KOSKA Allukin kävi, se ei kyllä mua paljon hetkauta ku se onkin tommonen ihme urheilija, MUTTA koska JONTTU lähti lenkille ja on muutenkin ollu kauheen aktiivinen, niin kait munkin pitäis sitten, tai no nyt on ainakin semmonen olo et pakko etten oo huonompi, vaikka tiiän jo olevani :D.

PS. Mulla on päällä mustat housut, jotka ostin kirpparilta kolmella eurolla, ja jotka on täysin sopivat mulle. PPS. tekis mieli kävästä kirpparilla kanssa tässä lähiaikoina, ehkä ... perjantaina? Tai viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...