lauantaina, maaliskuuta 09, 2013

Naistenpäivä kuvina

Naistenpäiväksi sattui sitten käymälläni foorumilla kuva tunnissa-päivä, elikkäs taas tätä että kuvitetaan päivä kerran tunnissa otetuilla kuvilla. Ite kyl en ihan kovin tarkkaan tunnilleen kuvaa, joten tämä on enemmän kuvapäiväkirja!

Heräsin ja tämmönen sano, että pitäskö meiän mennä pihalle.
Sanoin että joo ihan kohta, kastelen "puutarhat" ensiks ja vähän juttelin niille kans ja kääntelin niitä paremmin auringonsuuntaan, jotta kaikki saa tarpeeksi valoa. Mun purkeissa kasvaa herneitä, ruohosipulia ja persiljaa :D. Saa nähä mitä niistä tulee! Herneet ainakin kasvaa nopeesti.
Lenkillä yritettiin ottaa yhteiskuvaa kun oli sentään naistenpäivä ja Ebony sattuu olee yks rakkain nainen mulle! Ei siitä sit oikein mitään tullu kun Ebony alko pyörimään pitkin maata :DD
 Lenkin jälkeen aloin heti pukee ja laittaa vähän naamaani kun piti mennä siskojen kanssa lounaalle.
Sitten olinkin jo sellossa nuoremman pikkusiskon kanssa odottamassa vanhempaa pikkusiskoa :D
 Istahdettiin kiinalaisessa pöytään kun Veeru totes, että Minna vaan puuttuu :D. Tää johtu siitä et joskus meiän piti mennä siskojen kaa syömään ja sit jostain syystä Minna tuli mukaan ja sit ristittiin se yheksi siskoksi :D. Laitoin Minnalle viestii Veerun sanomisista ja se pärähtikin 15min myöhemmin paikalle Jaakon kanssa :D
 Kiinalaisessa vierähti kyllä muutamakin tunti, jonka jälkeen mentiin vauvataloon ostaa Minnalle klipsejä, joilla se voi kiinnittää lapasensa takkiin kun sillä on paha tapa kadotella lapasia.
Vauvatalosta suunnattiin meille, jonne Murhiskin tuli ja seuraavat tunnit menikin sitten lentojen ettimisen merkeissä :D.

 Murhis lähti kotiin ja Jaakko tuli hakee Minnaa pois ja tein itelleni kaks leipää ja pummasin kyydin villen porukoille Ebonyn kanssa.

Villen porukat on reissussa ja Ville myi niiden yhen vanhan pöydän ja Ville ite oli töissä, joten mun piti tulla paikan päälle venailee et pöydän ostajat tulee hakemaan sen. Katoin voice of finlandia ja pinnailin.
 Ville tuli töistä ja lähettiin käymään kaupassa ja käveltiin kotiin.
Kotiovella.
Ville alko tiskaamaan.
 Ja minä datasin :D

 ja joogasin kun ville oli kylvyssä, järkevä kuva :D


Mun iltapala NAMNAMNAM ja villen iltapala...
 Kateltiin vielä Pasilaa ja mä pinnailin samalla.
Sitten nukkumaan!

Oli erittäin mukava päivä!

5 kommenttia:

  1. Hei jee mä oon tuolla! Tässä tää haaste mistä puhuin! http://kallioillavierailla.blogspot.fi/2013/03/yksitoista-asiaa.html

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Good day! I could have sworn I've visited this website before but after looking at a few of the posts I realized it's new to me.
    Anyhow, I'm certainly pleased I stumbled upon it and I'll
    be book-marking it and checking back often!

    My blog post - rejser

    VastaaPoista
  4. Excellent way of telling, and pleasant piece of writing to obtain data about my presentation subject
    matter, which i am going to deliver in academy.

    Also visit my website; adama

    VastaaPoista
  5. Wonderful items from you, man. I've have in mind your stuff previous to and you are simply extremely excellent. I really like what you've received here, really like what you are stating and the way wherein
    you assert it. You make it enjoyable and you continue to care
    for to stay it smart. I cant wait to learn much more from
    you. That is actually a terrific web site.


    Here is my site: challange

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...