maanantaina, maaliskuuta 11, 2013

Haaste!

Olin jo tässä suunnitellu, että jonkinlaisen "Missä nyt mennään?"-postauksen oisin kirjottanu, koska en hirveesti oo täällä kertoillu aikoihin elämästäni mitään :D. Mutta sitten Emppu heittikin haasteella ja ehkä saan siihen vähän sisällytettyä samaa asiaa, toivotaan! Elikkääs, haaste kuuluu näin:


Ohjeet:
Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, jolla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa:

1. Oon ihan hurahtanu joogaan! En oo siis missään tunneilla käyny tai mitään, ihan vaan netistä selaillu ohjeita ja omaa tahtia kotona touhunnu ja samalla kuunnellu spotifysta rauhottavaa musiikkia. Jo viikossa huomasin kuinka selkä varsinkin on ollu paremmassa kunnossa ja ryhtikin parantunu. Kerään mm. pinterestiin yoga-kansiota, johon pinnaan kaikkia erilaisia asentoja, joita sit kokeilen omaan tahtiin. 

2. Noh tykkään ylipäätään pinterestistä! Se on inspiroinu mua tohon joogaan ihan alkujaan ja oon myös sieltä napsinu ruokaohjeita ja vinkkejä vaikka mihin. Kauniita kuvia ja inspiroivia juttuja on ihana keräillä omiin kansioihinsa ja viettää hyvin rentouttavia terapiahetkiä pinterestin parissa. Vissiin vuoden oon tätäkin harrastanu jo melkeen päivittäin! :O. Suosittelen kaikille!

3. Haluaisin olla floristi, mutten haluaisi muuttaa pois Espoosta sitä opiskelemaan. Aikamoksena olisi päästä työkkärin kautta työharjoitteluun johonkin kukkakauppaan ja käydä syksyllä maksullinen sidontakurssi ja jatkaa siitä sitten kokemuksen kautta oppimista ja ehkä joskus olla oikeasti floristi!

4. Suunnitelmissa olisi hankkia koira vielä tämän vuoden puolella ja puolet koirakassastakin on jo kerätty kasaan! 

5. Haluaisin matkustaa joskus jonnekin aasiaan päin about kuukaudeksi vaan olemaan jossain luostarissa. Haluaisin oppia siitä yksinkertaisuudesta ja askeettisuudesta, jottei olisi näin jumissa tässä materialistisessa maailmassa jossa me nyt eletään. Haluaisin oppia tulemaan toimeen paljon vähemmällä ja luopumaan turhasta.

6. Hain viherrakennuslinjalle. En välttämättä siksi, että se olisi se juttu mitä todella haluaisin tehdä, vaan siksi että se on yksi juttu jota voisin tykätä tehdä. Fyysistä työtä omilla käsillä ja vielä ulkona osaksi! Mitä nyt oon itestäni oppinu, niin jotain semmosta haluaisin kyllä elämässäni tehdä, että nään fyysisesti sen työn tuloksen ja että voisin tehdä sitä omilla käsilläni.

7. Sushi omnomnomnom.

8. Edellisestä tuli mieleen, että haluisin asua Japanissa about vuoden tai niin kauan että oppisin edes jotenkin ymmärtämään sitä kieltä. En oo ollu koskaan mikään mangafani tai tuijotellu animee tai kuunnellu japsirokkia, mut joku siinä maassa on mua aina ihan hirveesti kiehtonu ja joskus haluan siellä edes käydä! Salainen haave ois ehkä lähtee työharjotteluun tuolta viherrakennuskoulusta Japaniin opiskelee niiden puutarhojen laittoa. 

9. Oon kotoisin metsästä ja pellon reunasta, järvien keskeltä ja hiekkäteiltä ja oikeestaan aina ajattelin, etten halua sitten "isona" asua metsässä vaan siellä missä kaikki on helppoa ja lähellä. Kuitenkin pikkuhiljaa koko ajan tätä maailman menoa seuratessa ja sitä kaikkea ulkonäkökeskeisyyttä ihmetellessä mun sisällä kasvaa koko aika vaan suurempi unelma päästä jonnekin rauhalliseen paikkaan söpöön mökkiin, jossa voisin pitää lampaita ja kanoja ja opettaa omille lapsille mitä on kasvaa luonnon keskellä. Järkytyin kun luin uutisen lapsista helsinkiläisestä päiväkodista jotka lähtivät metsäretkelle ja kaatuilivat siellä kun kuulemma maa ei ole tarpeeksi tasaista. Mihin tämä maailma on mennyt jos lapset ei osaa kävellä metsässä. 

10. Mulla on hirvee dilemma edelleen mun hiuksien kanssa. Rastat on ollu poissa melkeen vuoden, enkä vieläkään tiedä kuka oon tai miltä haluisin näyttää. Mimmoset hiukset haluisin että päässä roikkuu. Tilasin parit hiustenpudennykset, mutta ne olikin sitten paaaljon tummemmat kun mitä kuvat anto olettaa ja niitä kokeillessa päähän silti, alko himottaa tumman ruskee tukka. Katoin kuukausia sitten jotain vanhoja kuvia itestäni ja mielestäni näytän aina kivoimmalta tummemmalla pehkolla. Mutta toisaalta en millään haluaisi värjätä ja toisaalta mulla on jo punasta hennaa kaapissa värjäämistä varten :D. Suunnitelmissa olisi myös kokeilla home made blondausta sitten kreikan auringon alla, joten mitääää mä teeeen :D. Joku muutos voisi piristää kyllä, mutta mikä. Ps. jos joku haluaa ostaa tumman ruskeet 24 tuumaset hiustenpidennykset niin saa ottaa yhteyttä!

11. Oon vähän hukassa tän blogin kanssa. Haluaisin kauheesti kirjottaa tänne ja ylipäätään kirjottaa, mutta en oikein keksi että mitä. Kun ei saa mitään palautetta, että mitä seuraajat täältä haluais lukea niin on vaikeaa vaikeaa vaikeaa. Mielelläni toteuttelen kaikkia toiveita ja vastailen tämmösiin haasteisiin ja mitä ikinä, mutta kun vinkkejä ja ideoita ei tuu mistään!

Kysymykset mulle:

1. Missä haluaisit olla taitava?
-Haluaisin ehdottomasti osata laulaa, oon aina halunnu osata! Haluaisin myös osata piirtää paremmin ja haluisin olla taitava kokki. Pianoa haluaisin kans osata soittaa ja kitaraa ja haluisin olla niin hyvä joogaamaan et osaisin seisoo päällä :D. Haluisin kans osata ratsastaa ja haluaisin olla mahdollisimman hyvä ja helppo ihminen. 

2. Mistä piirteestä et pidä ihmisissä?
-En pidä semmosesta, että valitetaan jatkuvasti jostain, muttei tehdä sitten asialle mitään, niinkun ikinä. Ja sit en pidä siitä, että asioita ei kerrota, tai siis että en tietäis mitään hirveempää kun sen, että joku ois tehny jotain, joka vahingoittaa mua, mutta salaa sen sitten multa. Vaikka mitä ois tehny, niin pitää kertoa, koska se salailu on ihan hirveetä ja kauheinta on sitten vuosien päästä kun ne asiat paljastuu ja menee luotto kaikkiin. Tavallaan pelkään koko aika sitä, että paljastuu jotain tämmöstä jostain ihmisestä, en tiiä miks :D. Yks iso miinuspiirre on se, jos ei tykkää eläimistä. Päässä on oltava jotain vikaa jos ei pidä, eikä semmonen ihminen oo koskaan mun kanssa niin samalla aaltopituudella, että meistä vois koskaan mitään lähempiä ystäviä tulla. 

3. Entä mitä piirteitä arvostat?
-Arvostan rehellisyyttä ja rauhallisuutta ja semmosta asiallisuutta. Tai että oli asia mikä vaan, siitä voidaan puhua järkevästi eikä lähetä heti vaan huutaa ja vinkuu ja vääristelee asioita tunnemyrskyssä, koska sillon tulee vaan sanottua asioita joita ei tarkota ja vaikkei tarkottaskaan niin semmoset jutut saattaa jäädä mieleen pyörimään vuosiksi. Arvostan sitä, että osaa kulkea omaa polkuaan välittämättä muiden painostuksesta ja arvostan sitä, että uskaltaa ottaa riskejä saavuttaakseen jotain mistä unelmoi. Arvostan kaikkia jotka on tyytyväisiä omaan kroppaansa, eivätkä koita jatkuvasti päästä kesäkuntoon ja niitä, jotka ovat sinut oman naamansa kanssa, eivätkä laita hervotonta naamaria päälle joka päivä. 

4. Mikä on paras tuoksu?
-tuore saunavihta, basilika ja kissan- ja koiranpennut sydän.


5. Mitä työtä et haluaisi koskaan joutua tekemään?

-Mitään missä joutuu leikkelee ihmisen ihoo tai kursii sitä kokoon, eli ei siis mitään lääkärileikkejä! En myöskään haluaisi olla krematoriossa töissä tai haustaustoimistossa, liian surullista :(. 

6. Missä on kaunein näkemäsi maisema?
-Pakankylän monetkin maisemat on yhtiä kauneimmista ja sen lisäksi monet maisemat Kreikassa, siellä vaan sydämen on hyvä olla. Näiden lisäksi taidan myös sanoa Punkaharjun vanhan harjualueen. 

7. Oletko myötäileväinen ihminen vai haluatko aina saada oman tahtosi läpi?
-Oon turhankin myötäileväinen ja siks oon koittanu viimiset vuodet opetella sanomaan ei. 

8. Miten hemmottelet itseäsi?
-Ostan graavilohta :D

9. Miten käsittelet stressiä?
-Koitan saada kaikki stressaavat asiat hoidettua mahdollisimman pian, jottei tarviis stressaa tai sit jos stressaa liian paljon niin koitan juosta niitä pakoon :D. Koitan myös keskittyä tekemään asioita jotka rentouttaa ja tekee olon paremmaksi, kuten tiskaamaan sen hervottoman tiskiläjän pois, piirtää, laulaa ja kuunnella hyvää musaa, käydä pitkillä kävelylenkeillä ja kokeilla uusia ruokia tai tehdä niitä vanhoja lemppareita.

10. Voiko valehtelu olla oikein?
-Tuolla selitin että rehellisyys maan perii ja niin se onkin, mutta jotkut pikkuset asiat on ehkä parempi valehdella esim. että jos tuntuu ettei halua jotain tiettyä ihmistä nähdä niin parempi on varmaan sanoa, että en kyllä millään jaksaisi tänään tulla kun että en halua nähä sua tänään. Jotain tommosta pientä, jossa se ihan täysi rehellisyys ois ehkä turhan rehellistä, eikä siitä kukaan hyötyisi mitään. 

11. Ketä/keitä ihmistä/ihmisiä arvostat eniten?
-En haluu ketään tiettyjä sanoa, mutta arvostan eniten niitä jotka vaikeuksista huolimatta aina nousee ylös ja jaksaa olla positiivisin mielin. 

Mun on pakko nyt olla tylsä ja jättää haastamiset, koska en oikeesti nykyään lue kun muutamien kavereiden blogia ja esim. Emppua en voi haastaa kun se haasto mut :D. Ja ne muut harvat joita seuraan, omistaa jo yli 200 lukijaa, joten vähän huono diili nyt :(. Enkä viitti alkaa ihan sitä varten ettii uusia blogeja, että voisin haastaa jonkun. MUTTA keksin 11 kysymystä ja haastan kaikki ne, jotka näkee tämän, joilla on blogissaan alle 200 tai yli 200 lukijaa, jotka haluavat vastata uniikkeihin kysymyksiin, vastaamaan ja mielellään myös kertomaan minulle jos ovat vastanneet!

Kysymykset seuraaville:
1. Kuinka monta asiaa omistat Ikeasta?
2. Mikä on lempilimusi?
3. Missä luovassa taidossa olet taitavin?
4. Jos sinun pitäisi muuttaa pois Suomesta, minne muuttaisit?
5. Millainen on ruokavaliosi ja oletko tyytyväinen siihen?
6. Unelmatyösi?
7. Tämän hetkinen se the one vaatekappale, jonka haluat kesäksi?
8. Mikä on lempipelisi? lautapelit, kännykkäpelit, pleikkari, korttipeli kaikki kelpaa!
9. Mitä odotat eniten juuri nyt?
10. Lemppari kosmetiikkatuote?
11. Milloin tunsit viimeksi olevasi onnellinen?

1 kommentti:

  1. tohon postaus asiaan. Mä ainakin tykkään myös kaikista kuva-postauksista. jos ei tuu tekstiä, ni sitten voi laittaa ihan hyvin vaikka pelkkiä kuvia.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...