lauantaina, maaliskuuta 26, 2011

Minä kysyn

Mulla on kyllä monia kymmeniä ideoita siitä, mitä tänne voisin kirjoittaa. Esim. kesän 2009 ja kesän 2010 Kreikanmatkoista haluaisin ehdottomasti tehdä päiväkirjat loppuun edes toisesta, ennenkuin kesän 2011 Kreikanmatka koittaa :D. Mulla on kansioissa aika paljonkin kuvia tapahtumista ja viikonlopuista ja muista kivoista päivistä, joita en oo tänne laittanu ja joista en oo kirjottanu, joista kuitenkin ehkä haluaisin kirjoittaa. Haluaisin jatkaa mun elämän ihmisten esittelyä, jonka aloitin Minnalla joskus aikaa sitten. Mulla on toi 30päivää biisihaaste sekä kuvahaaste kesken, mutta biisihaastetta nyt yllättäen en vaan löytäny mistään :D Tiiän kuitenkin joskus aloittaneeni semmosen! En oo kuvannu kaikkea mitä ihmiset ehotteli siinä yhdessä postauksessa ja kaikkea kuvattua en ole julkaissut.

Vaikka tää on mun blogi ja tätä kirjotan vähän niinkun itelleni muistilistaksi, josta voin sitten vähän joskus kurkkia, että mitäs on tullukaan tehtyä, kirjotan tätä näköjään myös ihan suht monelle muulle. Tai aika montaa muuta mun jutut näköjään kiinnostaa! Siksi kysynkin nyt teiltä, jotka tätä luette, ensimmäistä kertaa että MITÄ TE HALUAISITTE TÄÄLTÄ LUKEA? Postausehdotuksia, kysymyksiä? Mitä olette aina halunneet tietää? Joku asia jota olette ihmetelleet? Parannusehdotuksia? Ja yksi todella tärkeä kysymys! Kuinka monella tämä blogi lataa paljon hitaammin kuin  muut blogit keskimäärin? Bloglovinin kautta tai facebookin kautta tulevat, onko eroa jos tulee suoralla osoitteella, tai että tulee sieltä bloglovinin, facebookin taikka blogilistan kautta?

Oon saanu nyt viimeaikoina vähän informaatiota siitä, että tää homma latais aika hitaasti monillakin. Haluun tietää että kuinka monella niin tekee!

5 kommenttia:

 1. Mulla ei lataa hitaasti vaan nopeesti, ei oo ollut ongelmia. Ja tuun yleensä bloggerin kautta mutta esim. nyt tulin facebookista eikä hidastellut yhtään.

  Mua ainakin kiinnostaa noi kreikkajutut kun oon itse menossa ens kesänä! Oon jo noita aiempia lueskellut ja fiilistellyt, ois kiva nähdä ja lukee lisää :) Nyt just ei tuu paljoo mitään kyssäreitä tai postausehdotuksia mieleen mut tuun tänne kommentoimaan jos tulee!

  VastaaPoista
 2. haha, mulla itelläni nyt ekaa kertaa latas tosi hitaasti!

  Mut niin, nyt sain vähän energiaa ja motivaatioo jatkaa kreikkajuttuja. Voisin vaikka skannailla vähän nimenomaan Santorini-kuvia ja tehä siitä pienen postauksen! :D

  VastaaPoista
 3. Mä tuun aina Blogilistan kautta, koska pari kertaa oon Facebookin kautta erehtyny ja aaaah sitä jumitusta. </3 Blogilista ja suora osoite lataa kyllä ihan normaalia vauhtia mulla!

  Sanon tän aina kaikille mut sanon nyt sullekin! Tykkään ihan sikana normipäiväpostauksista, koska muiden arki on jotenkin kivaa seurattavaa. :-D

  VastaaPoista
 4. Mulla lataa ihan normaalisti muihin blogiin verrattuna, jos tulen suoraan tai Bloglovinin kautta. Eli mulla ei ole kummemmin hidastusongelmia näkynyt (tulenkin ylensä suoralla osoitteella)!

  Noita matkajuttuja olisi tosi kiva kuulla ja nostaa samalla oma matkakuume pilviin! ;) Lisäksi kaikki kuvahaasteet on tosi kivoja ja virkistäviä aina väliin.

  Mutta se siitä suunnitellusta rakentavasta palautteesta. Halusin silti kommentoida, vaikkei kummempaa matskua tullutkaan.

  http://leijaan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Miulla on ladannu hitaasti aina ku on videoita sivulla paljon... Ainaki sillon oon huomannu et ei lataa, tosin en oo hetkeen tääl käyny ja tänää latas ihan hyvin :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...