tiistaina, marraskuuta 15, 2011

tekee mieli sushia

Oli kaunis ilma tänään, joten lähin koulusta suoraan kotia lenkittämään hauvoja. Mukaan lenkille tuli myös kolme kissaa, eli tasanumerot! Tai no jäin ihmisenä häviölle kyllä :(. Kolme koiraa, kolme kissaa ja yksi ihminen. Lenkin jälkeen kattelin telkkaria, söin leipää lähin äitin kanssa myyrmanniin käymään, syötiin mäkkärissä pitkästä aikaa, sain kiulun ja löylykauhan meiän sangon ja jätskikipon tilalle ja oli oikein mukava päivä kaikkineen! Sitten kuvia minun söpöläisistä <3.

Äiti osti kirpparilta hiirenmuotosen ihme kissakolon, joka on ollu kuulemma kovassa käytössä! Hössy on sen verran kookas misukka, ettei sen pää oikeestaan mahtunu ees sisään.
 Ebonya kiinnosti näköjään paljon.
 Aika monta elukkaa samassa kuvassa.
 Mun harmaaturpatyttönen <3 Ebony on alottanu nyt söpön tavan tulla nojailee muhun ja tuijottelee silmiin häntäheiluen ihan eritavalla kun sillon kun asuttiin vielä samassa taloudessa. Täytyy kertoo teille kaikille nyt salaisuus: Ebony on ihan paras koira ikinä <3.
 Käytiin kallioilla paistattelemassa ilta-aurinkoa ja Ennan ja Pökäleen oli pakko alkaa siinäkin reunalla leikkimään kepillä.
Aaaw mikä saukko mulla on koirana <3
Taikametsä.

 Hössy.
Ebony pyppi kivelle, joka olikin kanto!
Hienoja kuvioita.5 kommenttia:

 1. oispa viel ollu kunnon kamera mukana niin ois saanu parempia kuvia!

  VastaaPoista
 2. makeita kuvia, valo on kyllä loistava! Ebony on ihana! <3 Ja miten oot saanu kisut samaan kuvaan? Luulis et ne kirmais pitkin metsää jo xD

  VastaaPoista
 3. ne kirmas lähinnä aina peräkkäin sielä tai muuten lähekkäin, joten se oli helppoa :D

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...