keskiviikkona, marraskuuta 30, 2011

tumblr

Jos jotain kiinnostaa seurailla kun ihkutan asioita, niin senkus!
Jos jotain kiinnostaa seurailla kun heartitan asioita niin senkus!

Heittäkää omia tumblreja ja weheartit-tunnuksia niin saan seurailtavaa!

Mulle on jostain ilmestynyt uusia lukijoita, tervetuloa! Ja tämä on neljässadasyhdeksäskymmenesyhdeksäs postaus, eli viittäsataa tulossa seuraavaksi. Toivomuksia?

Mulla on tossa projektina alkaa joululahjaksi kaverille julkasta yhtä novellia aina pikkupätkiä kerrallaan niinkun joulukalenterina. Oisko täällä innokkaita ihmisiä, jotka haluis lukee sitä? Varoitus, siinä ei ole mitään järkeä! :D En varmaan jaksa tänne blogille jotain omaa joulukalenteria tehdä, ellen tee samaa kun viimevuonna, elikkäs jakaisin jonkun itelleni tärkeen biisin joka päivä. Haluisko joku semmosen taas? Viimeks ainakin tuli positiivista palautetta!

Tän päivän kohokohtia on ollut suklaahippujäätelö sipseillä kuorrutettuna, koodiongelmien ratkaiseminen sekä itkeminen. Huomisen kohokohta toivottavasti on koirien tapaaminen sekä verkkokaupasta jonkun kivan löydön tekeminen. Tarvitsisin kaiuttimet.

Sen 500. postauksen jälkeen kirjotan ainakin joululahjatoiveista ja tulossa olisi myös Elämäni miehet-kertomus/kertomuksia. Pysykää kuulolla. Tai näöllä oikeestaan. Et kertokaas jos jotain toiveita löytyy ton juhlapostauksen suhteen!Tätä postausta kuvittakoot Tattoologist-blogista napattu tatuointi-inspiskuva, koska mulla on edelleen kauhee tatuointikuume vaikka just otin edellisen. Ei näin. Tai miksei.

4 kommenttia:

 1. Tervehdys Ukrainasta. Kyllä lukisin. Yritän pitää suomenkieltä vireessä. 40 v. pois kotimaasta alkaa jo tuntumaan. Olen kiinnostunut nuorten maailmasta ja ajatuksista.

  VastaaPoista
 2. oi mahtavaa ettö Ukrainasta asti! "Joulukalenteri"-tarinaa tulen kyllä varmaan julkaisemaan toisessa blogissa, mutta laittaisin siitä aina linkin tännekin!

  VastaaPoista
 3. hei oliks ne mun neljä sanaa siihe tarinaa ? :D jos oli ni tietty laitat :DD
  t. loinen :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...