tiistaina, huhtikuuta 17, 2012

Saabtieltä olen kotoisin

Sunnuntait on usein ollu mulle todella ahdistavia ja stressaavia päiviä, oikeestaan koko teini-iän ja siitä ylöspäin. Lukion alussa perustin sunnuntaista sohvapäivän, jollon mun ei tarttenu miettiä mitään ja sain koko päivän lagaa sohvalla ja kattoo telkkaria. Se autto vähän. Nykyään oon keksiny sunnuntaista uuden päivän: saabtiellä vierailupäivän! Jos on kaunis ilma, suuntaan kotikotiin ja hengaan perheen ja elukoiden kanssa ja ulkoilen. En oo vielä keksiny toista yhtä rentouttavaa tapaa viettää ahdistuspäivää. Viime sunnuntaina aurinko paistoi aamulla, joten totesin ennen sängystä nousemista, että haluan saabtielle ja alle puolen tunnin päästä siitä ville kysy että no lähetäänkö :D.

 Lauri tuli hakee meiät hienolla lava-autollaan sentistä, jossa käytiin ostaa grillievästä. Kuunneltiin NOFXää, Offspringii, No Doubtii ja kaikkee kivaa mitä kuuntelin yläasteella :D
Lenkillä päädyttiin lagailee laiturille ottaa arskaa hyväksi aikaa, kunnes lapsiperhe koiransa kanssa tuli lähettyville ja päätettiin antaa heidänkin nauttia kuivasta laiturista.

Monet rannat oli jo hieman auki, sopivia nuotiopaikkoja löytyi ja haaveiltiin kesästä ja telttaretkistä.

Oon nyt jostain syystä kuvaillu videoita vähän väliä tolla kameralla, joten tästäkin reissusta on muutama videopätkä!Löydettiin jäätä.ja suo järven päässä näytti hauskalta!


 Meidän lenkki siis kulki Myllyjärven ympäri, joka on erittäin mukava reitti, koska aika vaihtelevia maastoja ja maisemia löytyy.
 Oltiin löydetty villen kanssa edellisellä kerralla lenkkeilemässä ihana picnic-paikka, jolla hengattiin hyvä tovi ja otettiin arskaa. Löydettiin tällä kertaa vielä parempi ja hengailtiin siellä ihmisten ja koirien kera.
videotodistusta picnicpaikalta.Lähettiin picnicpaikalta ja alhaalla meitä odotti lammikko, johon Lauri heittää leipää!Lenkin loppu on hyvä suunnitella partiolaisten kaivon luokse, jotta voi nauttia raikkaasta virkistyksestä!

Saabtiellä Lauri lähti kohti kotia ja treenejä, Anneli omaan kotiinsa ja me loput meille grillailee chilisulatejuustomakkaraa, maissia ja maalaisleipää sulatejuustolla ja juomaksi appelsiinimehua, namnam! Ja tottakai syötiin ulkona <3. Luulen että haisen savulle koko kesän jos hommataan tänne libiksellekin joku grilli tohon pihaan!

Grillailujen jälkeen pienelle ruokalevolle sisälle. Nuppu tietenkin tuli heti mun päälle nukkumaan.ja lopuksi näitä kuuluisia saabtie-meininkejä: musiikki soi, eläimet missä sattuu, ihmiset lagailee ja juttelee mistä ikinä. Minun koti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...