perjantaina, huhtikuuta 20, 2012

Onnellisuuksia tänään

TADAAAA! Mulla on PUNASET coloudit! Oon haaveillu näistä yli vuoden, tai siis ylipäätään punasista kuulokkeista, mut en oo raaskinu ostaa ja sitten ville meni tilaa ne mulle ja tänään ne oli tullu ovelle paketissa <3.


Sisko alotti työt yhessä kahvilassa ja toi sieltä kaikkia herkkuja kotiin, namnam!
Muhun on iskeny ihan hirvee viherpeukalokuume, joten kävin ostaa siemenii ja siskon kanssa laitettiin niitä itämään purkkeihin! Persiljaa, basilikaa, ruohosipulia, sokerihernettä ja keräsalaattia noissa ainakin oli!Kävin äitin ja toisen siskon kanssa kirpparilla ja ostin sieltä kaks ihanaa lintulyhtyä sekä kolme kivaa kirjaa!


Iltapalaksi nautin vadelmamehua sekä kahvilasta tuotua täytettyä leipää, namnam!

Äiti toi myös mulle rautalapion, jolla voin kääntää pihaa perunamaata varten! :D Oikeesti pakko kokeilla kun kerta on piha, joka on aivan hirveessä kunnossa, joten sille voi tehä mitä vaan.

Jännää on myös se, etten oo ollu kauhee ikävöijä koskaan. En ikävöi ihmisiä pahemmin koskaan, mut villee kyllä alan niin helposti ikävöimään jos ollaan ykskin päivä erillään! Jotenkin on vaan niin hyvä elää sen toisen kanssa ja silleen että se on tossa vieressä niin usein, että tuntee niin selkeesti sen eron kun se ei olekaan. Toisaalta oon vähän ilonen siitä, etten herää kuorsaukseen ens yönä :D.

Haluisin taas yrittää alottaa semmosen "Elämäni ihmiset"-sarjan täällä, et kertoisin kenen kanssa hengaan, missä meiän tiet on kohdattu ja semmosia. Alotin tän joskus ja kirjotin Minnasta mut siihen se jäi! Ainiin, Minna muuttaa tänne meille kesäksi! <3 <3 <3 + aika monta muuta sydäntä. Lisäksi kiinnostais joskus tehä kotipostaus, mut tuntuu et tää koko paikka on aina vaan niin kesken! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...