sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2012

Iltakävely

Oon aina asunu lähellä järveä ja järvillä viettäny paljon aikaa. Lapsena mun kotijärvi oli Myllyjärvi, jossa käytiin uimassa paljon kesäisin. Lisäksi Bodom näkyi bussipysäkiltä. Ala-asteen lopuilla muutettiin Myllyjärven toiselle puolelle, jolloin matka uimaan lyheni. Mukaan tuli myös aivan melkeen talon vieressä oleva lampi, jota sorakuopaksi kutsuttiin ja jossa pystyy myös uimaan. Noin kilometrin päässä sijaitsi myös ihana Velskolan pitkäjärvi ja edelleen Bodom näkyi bussipysäkiltä ja vielä komeammin kuin ennen. Aloituskuvassa on mun nykyinen kotijärvi: Lippajärvi. Sen tällä ranalla jossa kuvassakin olen, on ihana puistoalue, jota tykkään kävellä, sekä tämä hiekkaranta, jolla voi käydä uimassa. Parasta on, että tämän puiston läpi pääsee kätevästi kävelemään mun ja villen kotien väliä. Vastarannalla häämöttää villen rakas kotiseutu Viherlaakso.

Luin joskus lapsena jotain noitakirjaa, jonka testin mukaan mun elementti on vesi. Jonkun höpöhöpöhoroskooppikirjan mukaan mun elementti on myös vesi. Tarkemmin ajatellen, kyllä se on se vesi enemmän kuin maa, tuuli tai tuli. Rakastan olla vedessä ja rakastan seurata vettä, veden äänet on ihania ja purolla voi viettää aikaa vaikka kuinka kauan. Rakastan semmosia pikkutulvia joita muodostuu keväisin ja vesilinnut on ihania. Meren kohina aamulla se vasta onkin nautinnollista ja rantaa pitkin kävely paljain jaloin auringonlaskussa. Kesäiset rankkasateet lämpimällä asfaltilla on jotain mitä odotan kokevani joka kesä. Pienenä juoksin innoissani sadettajissa ja taaskin olisi haaveena kesällä mennä juoksentelemaan yöllä golf-kentälle kun sitä kastellaan <3.
Ville nauraa mulle koska mut kuulemma tunnistaa siitä ettei puolta päätä näy kun se on huivin sisässä :D.

2 kommenttia:

  1. Kerroppas mistä tollasen "klik" jutun saa, että saa noita ruutuja laittaa, mitä raksia?

    VastaaPoista
  2. tuoltahan se bloggerin widgeteistä sieltä listasta löytyy! Siellä on kyllä hyvin ne selostettu, että mikä widget tekee mitäkin, että selaa ne vaan läpi!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...