maanantaina, huhtikuuta 16, 2012

Videopäiväkirja!

Kyllä tän väsäämiseen aikaa menikin, joten sais ihmiset olla iloisia tätä tutkiessa! :D Videoiden lataamista neljään eripaikkaan ja hidasta hommaa kyllä oli! Olkaa hyvät, lauantai kuvin ja suurimmaksi osin videoin!


Heräsin.


Kävin vessassa, tutkimassa säätä ja maistamassa pari karkkia!Makoilin sängyssä.Ville ojensi mulle tekemistä :D.Ville lähti muualle ja minä hengasin omiani.

Kokeilin tommosta neulejuttuu päälle jonka ostin kirpparilta samaisen viikon maanantaina ja päätin laittaa sen päälle illalla. Ollaan villen kaa aika kaaosihmisiä molemmat ja se kyllä näkyy varsinkin kun ollaan samassa paikassa vähän aikaa.Pelailin.Ville tuli kaupasta ja hain kauppakassin kellarista kun se jäi sinne vielä jotain säätämään.
ville laittaa ruokaa omnomnom <3
Ruoan yhteydessä ja sen jälkeen kateltiin leffaa.

 Leffa jatkuu ja ville kylpee ja kattoo Lainvalvojia kännykästään autotelineestä :Dlaittautumista :D Tämän jälkeen en oo ees esikatsellu videoita, joten tulee vähän yllärinä itellekin että mitä sieltä tulee!Ja lähtö.

Tapasin Empun steissillä joka halusi kertoa elämänviisauksiaan.Saapuminen Jennalle.Jouduttiin lähtee kauppaan ihan hirveessä ilmassa!Boolit oli valmiina kun tultiin takasin!sushiii namnam <3

valmiit sushit!mulle kerty paljon kiivejä boolista ja söin ne sitten lopuksi, alko väsyttää :(.Yhteiskuvaamista :DKohti keskustaa.

Nyt tän työn jälkeen ois kiva kuulla mielipiteitä jutusta kun aika kauan kyllä käytin aikaa näitten lataamiseen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...