lauantaina, heinäkuuta 21, 2012

AAAAaaAaaAAAAaaAAAaAA!

Ahdistus! Teen listan mitä mun pitää tehä, ennenkun perjantaina lähen kreikkaan iskän kanssa.

-Koska uskon ettei tässä mitään kivoja ilmoja ole ennen perjantaita tai jos onkin niin en kerkii niistä nauttia, voin pakkaa kreikkakamat jo valmiiksi matkalaukkuun, ennenkun alan pakkaamaan muuttokamoja. Koska oon hävittäny suuren osan mun bikineistä, voin jättää yhet pakkaamatta mukaan ja jättää ne varalta jos kerkeiskin uimaan jossain välissä.

-Täytyy käydä Harry Potter-komeron tavarapaljous läpi ja järjestellä ne vähän kasoihin, et mikä on kenenkin ja menee muutossa minnekin. Toivon että löydän tältä reissulta mun järkkärin.

-Pyykätä kaikki tällähetkellä likaisena olevat vaatteet ja valita ensiviikoksi muutama vaatekappale, joita käytän. 


-Pakata omat pikkukamat laatikoihin ja vaatteet ikea-kasseihin.

-Pakata mun uuteen isoon kassiin semmoset selviytymiskamat, joiden kanssa pärjään noin. viikon, ettei tartte kesken kaiken kaivaa pakattuja tavaroita auki tai pyykätä mitään uutta tms.

-Pakata keittiöstä astioita ja muuta hösellystä laatikoihin nätisti.

-Keksii et mihin ihmeeseen nää kaikki plus huonekalut voi viiä.

-Lainata auto, kuski ja peräkärry/vuokraa pakettiauto+lainaa kuski sitten kun tiedän minne noi kaikki voi viedä.

-Kaivaa maata ja tutkii että onko perunat missä vaiheessa, että pitääkö ne vaan jättää maahan vai voiko niitä ottaa mukaan.

Ja sitten erittäin rentoutuneena kamalan neljän päivän jälkeen voin lähtee iskän kanssa kreikkaan todennäköisesti asunnottomana eikä mitään tietoa siitä, mitä tulee tapahtumaan. Kyllä elämä joskus laittaa eteen kaikenlaista mukavaa ylläriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...