sunnuntaina, marraskuuta 25, 2012

Minä näytän hyvältä

Noniin, tämä on haaste! Olen aika ahkera arvostelemaan niitä, jotka arvostelevat kovin kriittisesti itseään ja joka kerta pelkään, että nämä ihmiset ovat tosissaan. Onhan se joku muoti-ilmiö Suomessa varsinkin valittaa aina omasta naamastaan ja ei ihme jos siihen tyyliin oikeasti vaan kasvaa kiinni, että itsestään on valitettava. Jos joka päivä katsot peiliin ja keksit jotain huonoa, varmasti alat uskomaan, että peilikuvassa on jotain vikaa. Jos sinua paljon laihemmat ihmiset valittavat läskeistään, luultavasti alat jossain vaiheessa itsekin miettimään, että minussa on jotain ylimäärästä, jos kerta kavereissakin heidän mielestään on. Normaali tapa puhua itsestään on: "ei hitto noita selluliitteja kun ne on niin rumia ja pitäs mennä salille ja laihduttaa ja ai että ei ois pitäny syyä sitä suklaapatukkaa ja kato nyt kun nämä hiuksetkin on niin hirveet ja ai että nää silmäpussit!" eikä: "Näytän tänään hyvältä." Jos naislauma menee vessaan ja yksi sanoo, että "näytänpäs tänään hyvältä", toiset kattoo nenänvartta pitkin että "onpas tuo itserakas". Eihän sen noin pitäisi mennä!

Niin monet selailee netistä kaikkea, lukee blogeja, hakee tietoa, katselee kuvia, sarjoja, elokuvia ja ihastelee niissä esiintyviä ihmisiä. Kuinka kauniita, laihoja, lihaksikkaita, rohkeita, iloisia ja kaikinpuolin parempia kuin minä nuo kaikki naiset on, joihin törmään. Tyttöset selailee niitä muita ihmisiä ja vertailee itseään niihin ja mun mielestä se on aivan väärä tapa. Pitäisi mieluummin selailla omia kuvia ja katsoa itseään ja etsiä sitä kautta niitä piirteitä joista tykkää. Kukaan ei voi olla jokaikiseltä osalta ruumiistaan mielestään ruma ja huono, se ei vaan ole mahdollista, kun meissä on niin paljon kaikkea. Löytämällä ne pikkuiset asiat ensin joista tykkää, auttaa pikkuhiljaa paremmin hyväksymään omaa itseään. Kun asenne peilikuvaa kohtaan muuttuu pienissä paloissa positiivisemmaksi, saattaa löytää paremman mielen ja helpomman elämän, jossa sitä peiliä ei enää edes tarvita.

Pitemmittä puheitta kerron mistä tässä haasteessa on kyse. Tarkoitus on siis laittaa itsestään kuvia kuusi kappaletta, joissa näyttää mielestään hyvältä ja mielellään jopa selittää vähän, että miksi näin on. Kasvokuvia, kuvia joissa näkyy kroppa, mitä vain! Tärkeintä on tuoda esille niitä kuvia, joista itse tykkää. Tämän jälkeen haasteen voi heittää kuudelle muulle ihmiselle! 

Itse luonnollisesti teen tämän myös.

Mielestäni näytän hyvältä tässä kuvassa koska vartalo näyttää sopusuhtaiselta, solisluu näkyy ja kasvojen mittasuhteet näyttävät sopivilta, nenä suoralta ja siroltakin jopa ja korva ei niin suurelta kuin mitä se on :D. Lisäksi hiukset ovat loistavimmat ikinä.
 Mielestäni näytän tässä kuvassa hyvältä siksi, että esiinnyn siinä yhden lemppari-ihmiseni kanssa. Lisäksi kasvoilla ja kropassa on nätti sävy!
 Näytän tässä kuvassa hyvältä, koska olen iloinen. Silmät nauraa ja sivuprofiilini näyttää mielestäni kivalta kun hymyilen kunnolla. Lisäksi taas ne hiukset.
Tässä näytän hyvältä, koska iholla on taas kaunis väri, nenä näyttää suoralta, huulet terveiltä ja kauniilta, sekä koko olemus hoikalta ja eloisalta! Freshi ja terve.

 Tästä lähinnä tuo ensimmäinen kuva :D. Näytän siinä vaan kaikinpuolin siltä miltä haluaisinkin näyttää: päivettyneeltä, freshiltä ja iloiselta!
Viimeinen kuva on sitten tälläinen mukamas posetuskuva. Oikeasti testasin tässä vessan valotusta ja katsoin kameraan samalla kun laitoin hiussuortuvan pois naamalta ja lopputuloksesta tulikin sellainen, että tykkään. Tykkään tässä siitä, että mun kasvot näyttää melkeen symmetrisiltä. Mun silmäton eriparia ja menee aina ihan kieroon ja huonosti, kun yritän kattoa kameraan ja tässä ne nyt ei näytä niin kierossa olevilta tai niin erikokosilta.

Huomasin tässä facebookkansioita selatessa ja näitä kuvia kerätessä, että kuudesta kuvasta viisi oli kuvia minusta ja jostain minulle rakkaasta otuksesta. Olen siis itseni mielestä parhaimman näköinen silloin kun olen iloinen!

Oon niin epäaktiivinen tän bloggaamisen kanssa, etten ees enää ahkerasti kommentoi lemppariblogeihin, enkä ole mistään perillä, joten tähän on vaikeeta haastaa ihmisiä, joten ajattelin että haastan suoraan kuusi viimeksi päivittänyttä, joita seuraan :D. Elikkäs, haaste lähtee seuraaville: Leena, Nipsulintu, Emma, Jasmine, siskoni Veera ja tättärätättääääää Emppu, joka ei oo päivittäny aikoihin, mutta se kaipaili haasteita, joten haastan!

Huomasin muuten et seuraan aika harvaa blogia jotka on enää voimissaan, pitäs kai siivoo lista!

2 kommenttia:

  1. Kiva haaste, otan sen ehdottomasti vastaan! Hitsit näitä haasteita nyt pukkaa puh!

    VastaaPoista
  2. Hei liityin uudestaan sun lukijaksi koska halusin olla numero 69 xDD Lol.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...