perjantaina, marraskuuta 30, 2012

Viimein täälläkin on lunta!

Jotenkin niin rauhallisen ja levollisen näköstä heti kun tulee lunta. Kaupoille oli kans jotenkin ihan erilaista energiaa lähteä, kun pysäkille sai kävelä ees pienessä hangessa. Huomiseksi suunnitelmissa kuusen ostoa JEEEE koska sain tietää että Espoon ikeaan niitä oli tullu lisää. Kattelin tänään jo jotain sypressejä, mut ei ne oo yhtään niin kivoja :(. Onneks saan kuusen! Lisäksi yritän siivota, koska tää on nyt aika läävä oikeesti. Haluun tän kämpän joulukuntoon, että saan kuuseen koristeet ja tänään ostetut uudet jouluvalot paikoilleen! En oo kyllä ikinä ollu näin jouluinen näin aikasin :D. Johtuu varmaan siitä, että ollu mieli muuten niin maassa koko syksyn, että tartun tämmösiin iloihin sitten helpommin :D.

Ostin myös uudet talvikengät, koska kaikki vanhat on joko reikäisiä tai tosi kuluneita. En kyllä niitä vanhoja silti ole hylkäämässä, mutta yhdet hyvät kengät on kyllä kiva olla joissa ei liukastele, palele tai kastu. Ehkä joskus parempaa kuvaa nämä jalassa! Ainakin huomenna nämä lähtevät heti testiin!

Laitetaan nyt vielä kollaasi eilisen ja tämän päivän vaatteista, kun sellaisen huonoista kännykkäkuvista väsäsin eräälle foorumille. Pitäisiköhän sitä huomenna ihan jaksaa pitää kuvapäiväkirjapäivä. Saa nähä, en kuiteskaan muista :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...