tiistaina, marraskuuta 27, 2012

Tänään on ollu mukavaa

Ville jätti illalla(yöllä) verhoja vähän aika ja sain herätä siihen et aurinko paisto sydän. Seisoskelin hetken ikkunan edessä ja kattelin miten erilaiselta synkkä ja märkä syksy näytti auringonsäteiden läpi. Ehdotin villelle kävelylenkkiä ja se suostu!

Olis ollu ihan kiva ottaa jotain kuvia lenkiltä, mutta noh, aurinko ei tietenkään enää paistanut kun päästiin ulos ja meiän lähes koko lenkkireitti oli täynnä mutalöllöä ja kuolleita lehtiä, joten eipä siellä hirveesti kuvattavaa olisi ollutkaan. Yhden kivan paikan ohi kyllä mentiin, joka herätti heti inspiraation kunnon kuvauksista!

Lenkin jälkeen käytiin kaupassa ja ostettiin muutamia asioita, jotta ruoanlaitto olisi helpompaa. Käytiin tutkimassa kans kellaria, koska luulin hävittäneeni yhden muuttokassin sinne vahingossa kirppiskamojen sekaan, vaikka oikeesti olinkin tunkenu sen villen vaatekaapin pohjalle...

Kotona aloin sitten heti tiskaamaan ja laittamaan ruokaa. Syntyi lihamörköjä (piti olla lihapullia mut tuli vähän liikaa nestettä, joten ne valu semmosiksi möröiksi :D), maissiperunamuussia, yksinkertaista lisukesalaattia ja kaupasta ville nappas mun huomaamatta mukaan vielä jotain valmistsazikia, joka sopi ruoan joukkoon erittäin hyvin! Juomaksi maitoa ja jälkiruoaksi pyöräytin vielä joulutorttuja! Oonpas ollu hyvää vaimomatskua tänään.

Olen myös hakenut tänään töitä ja tehnyt öljyvesisokerihunaja-hiusnaamion. Kyllä tämä päänahka kuntoon saadaan pikkuhiljaa! Olisi tietty helpointa käyttää vaan head&shoulderssia, joka on kyllä hyvin maagista ainetta ja hävittää hilseen ekasta pesukerrasta lähtien, mutta päänahan kirvely ja halkeilu ei silti häviä ja lisäksi joudun sillä pesemään hiukset päivittäin, joten ei kiitos. Mieluummin hitaasti ja varmasti hoidan näillä vähän luonnonmukasimmilla ja hennommilla keinoilla päänahan terveeksi.

Seuraavaksi mulla ois tekemislistalla villen pöydän siivoominen, koska se on VALTAVA ja siitä ei hirveesti vie tilaa toi näyttö, printteri ja kajarit. Lopputaso on täynnä vaan kaikkee sälää mitä siihen kertyy ja aion siivota ne pois, koska haluan pöydälle ikeasta pikkuisen joulukuusen! Kattelin säätiedotuksia ja ne vähän lupaili että ens yönä jo vois tulla lunta. Jos tulee niin lähen heti huomenna kuusiostoksille! On vaan vähän ollu kipee olo jo kaks päivää, mut toisaalta näitä mulle tulee aina kun stressaan enemmän. Nyt stressasin tota työkkärikäyntiä, joka oli tänään. Sain mm. kuulla että vuoden vaihteessa tulee tämmönen järkevä juttu voimaan, että jos olet vaikka ittes kokiks opiskellu ja sen jälkeen joudut työttömäksi ja haluaisin sinä työnetsimisaikana mennä vaikkapa työkkärin kautta työharjotteluun jonnekin kokiksi, jotta saat lisää työkokemusta ja saat niitä töitä mahdollisesti paremmin, niin hähää etpäs pääse! Saman alan työharjotteluja ei enää tueta, eli sun täytyy sit mennä harjotteluun vaikkapa lemmikkieläinliikkeeseen, vaikka sitten kuinka haluaisit oman alan töitä ja oman alan työkokemusta. Saat tietty mennä työharjotteluun kokiksi, mut sillon et saa kelan päästä mitään rahaa, koska oot työntekijä, muttet työkkärin kautta. Eli siis nykyään jo jotain opiskelleita työttömiä kehotetaankin heittämään koulutuksensa hukkaan ja etsimään kokemusta muilta aloilta. Ei kuulosta mun korvaan järkevältä. Mut harva asia noissa työkkärin ja kelan jutuissa on tänä syksynä musta kuulostanu kovin järkevältä...

Ehkä kaivan nyt sen hävinneen kassinkin sieltä kaapista ja käyn sen sisällön läpi ja laitan paikoilleen. Kadonneiden kajareiden arvoitus TOIVOTTAVASTI ratkeaa siinä samalla, sekä kadonneet postikortit löytyy. Oonkin jo eläny melkeen kuukauden ilman postikorttiseinää! Luulen että tästä kämpästä tulee kertaheitolla kivempi, kuhan saan ne seinälle/seinille :D. Haluisin saada tän kivaksi mahdollisimman pian, koska haluaisin kutsua äitin kattomaan, että mimmonen minikämppä tää onkaan ja miten me täällä asutaan :D. Ja ehkä muitakin kutsua.

Kun tää nyt on tämmönen "moi mitä mulle kuuluu ja mitä oon tehny"-postaus, niin kerronpa sit vähän lisää vielä! Katottiin tossa kaikki Star warsit läpi vähän aikaa sitten ja eilen katottiin vika sormusten herra. Kolmessa päivässä tuli tuijoteltuu 12h hobitteja, haltioita ja kaikkee muuta loistavaa. Miinus hämähkkikohtaus kolmosessa ja Boromirin kuolema ekassa :D. Nyt suunnitellaan Matrixin kattomista seuraavaksi ja varmaan ne Harry Potteritkin tulee pian :D. Mut aaw, haluisin niin olla hobitti tai haltia. Konnussa vois vaan kävellä paljain jaloin ja pitää puutarhaa, loistavuutta sydän. Minnan kanssa meillä oli yksi ilta pitkät keskustelut siitä, miten maailma on paska paikka ja pitäs vaan johkin maailmankolkkaan päästä perustaa oma farmi ja olla omavaranen, ettei tarttis ostaa kaikkia riistotuotteita. Ja silti molemmat vaan kuolataan ikean kuusia ja löydetään varmasti jatkossakin paljon shoppailtavaa HMstä.

Kangaskassitilaus pitäs laittaa kohtapuolin menemään, koska meen tätieni kanssa yhtiin joulumyyjäisiin kokeilaan, jos menisivät kaupaksi, mutta kun yhyy, en tiedä paljon tilaan. En halua tilata liikaakaan, jos ne ei sitten mene kaupaksi, mutta tuntuu kanssa tyhmältä jos ne sitten myykin hirveen hyvin ja sit oon silleen et ei ole enää sori. Hankalaa.

Tän viikon lauantaina pitäs lähtee suunnistaa vantaalle pikkujouluihin ja ehkä jopa sen jälkeen tanssimaan? Ensi viikon maanantaina mulla onkin haastattelu sinne kosmetologikouluun ja keskiviikkona SILMÄLUOMILEIKKAUS sekä toiset pikkujoulut, joihin ajattelin kokeilla tehä jotain joulusuklaata, kun mulla on joululahjaksi saatuva tommosia karkkimuottejakin.

Noniin ja kohta ville tulee kylvystä ja aattelin et sinä aikana kerkeisin purkaa sen kassin ja siivota pyötää mut mitä vielä. Oon vaan pelannu tyhmiä facebookpelejä ja kirjottanu tätä :D. Noh, nyt se sit tulikin takasin :D.

Mut heeei, jos joku nyt pääsi tänne loppuun asti, niin oisko lukijoilla ehdotuksia, että mitä kirjottaisin? Oikeestaan ekaa kertaa ikinä on semmonen olo ettei oo oikein mitään mistä kirjoittaa. Kun en oo niin pitkään aikaan oikein pitäny tätä silleenkään päiväkirjana, että olisin pari kertaa viikossa kertonu kuvin ja sanoin tekemisistäni ja suunnitelmistani, joten en oikein sitäkään tavallaan osaa enää :D. Mikä teitä kiinnostaa? Päivä  kuvina-jutut? Päivä videona? Mitä puen päälle? Tää kämppä (kunhan saan sen esittelykuntoon)? Matkustusjutut(=kreikkajutut), mun kaverit, mun lemmikit, mun mielipiteet, mun normaalit päivät, ruoat jota teen/syön? Mun lemppariasiat, joku mikä ei millään liity muhun? Kertokaa! Ois kans mukavaa tehä semmonen "Linkintä blogisi"-juttu, mut pelkään ettei siihen ees tuu kun joku viis blogia ja sit valitsen viidestä parhaasta viis parasta... Mut oikeesti tartteisin kans ite lisää luettavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...