lauantaina, marraskuuta 17, 2012

Favicon, appelsiini ja ajatuksenvirtaa

Hihii laitoin tonne ylös välilehden pikkukuvakkeeksi appelsiinin! Niin monilla tuntuu olevan, joten minäkin halusin sitten jotain. Voisin tehdä uuden appelsiini-ulkoasun. Hmm...

Haluan näyttää teille appelsiiniasian.


Se on hieno appelsiinisilmäneiti-taideteokseni, jonka joskus piirsin ja josta tilasin itelleni kangaskassin, joka on ihana.

Eilen tapasin yhden uuden ihmisen, joka oli todella suloinen ja ihastuttava tapaus ja kolme vanhaa ihmistä. Näin uuden asunnon ja söin hyvää kanasalaattia ja kehitin itselleni uudestaan kunnon tatuointikuumeen.

Äsken äiti soitti ja kysy että lähdenkö raksiin. Tottakai lähden! Yksin kotona on tylsää, kun ville on Maata Näkyvissä-festareilla töissä. Haluun joskus vielä käydä siellä uudelleen.

Viime yönä heräilin ainakin neljästi ja kahtena kertana näistä puoliunessa näin tumman hahmon kävelevän asunnossa, onneksi se katosi kun sain valot päälle. Yhdellä kertaa taas näin vaalenruskean, eli keltaisenkultaisen mäyräkoiranpennun mun tietokonepöydällä, mutta kun yritin mennä ottamaan sitä syliin, se katosi :(.

Podiskelin äsken, että jos saisi muuttaa itsessään mitä vaan, mitä se olisi. Päädyin tuloksiin, että haluaisin terveen päänahan. Se helpottaisi elämää jo runsaasti. Lisäksi haluaisin kaksi naisellista asiaa: laserkarvanpoistoon, jossei tarvitsisi ikinä sheivailla, oikeesti, kuka tarvitsee kainalokarvoja? Tykkään itsekin olla enemmän ilman osaa karvoista, joita ruumiissani kasvaa, joten en viitsi myöskään alkaa kampanjoimaan sen puolesta, että naisten tulisi saada kasvattaa karvojansa rauhassa. En halua kasvattaa vaan haluan ne pois. Toinen naisellinen asia on tissit, haluaisin niistä pyöreämmät. Niiden ei tarvitsisi olla isommat (minulla on pienet tissit) mutta haluaisin että ne olisivat nätin muotoiset! Naisilla on aina tissikriisejä. Näiden ulkoisten asioiden lisäksi, haluaisin osata laulaa. Olen aina tykännyt laulamisesta ja aina toivonut että myös osaisin laulaa. Laulamaan oppii kuulemma vaan laulamalla, jota treenailen onneksi melkeen päivittäin. Jos olisi ylimäärästä rahaa, menisin laulutunneille. Listaan päätyi myös oma mäyräkoira sekä selluliitin häviäminen, josta viimisimmästä totesin, ettei se nyt ole niin justiinsa. Jos nyt vielä miettii, keksin myös, että haluaisin vasemman käteni ja polveni olevan kunnossa. Polvi kiroilee satunnaisesti, koska meni rikki ollessani viidesluokkalainen. Jotain meni vinoon kun täräytin trampoliinilla polven niin rikki etten kävellyt kunnolla moneen viikkoon, mutta lääkärit eivät uskoneet minkään olevan oikeasti hajalla. Niimpä polveni on ollut siitä asti aina välillä kipeä ja esim. rappusten nouseminen on joskus kivuliasta. Kädessä taas on luultavasti joku hermovika, samanlainen kun iskällä. Se on oikkuillut nyt jonkun vuoden, mutta paheni huomattavasti kun yritin kantaa itselleni liian painavaa kaappia. Tuntui siltä kun olisi kuulunut poks, jonka jälkeen sormet puutuu aina välillä ja en voi pitää kättä enempää kuin 15min kerrallaan 90-asteen kulmassa, sen jälkeen pitää lepuuttaa suorana. Menen lääkäriin kunhan saan ensiksi silmän hoidettua kuntoon, jolle onkin leikkausaika 5.12. Käsi tarvitsee luultavasti leikkauksen, mikäli tämä nyt on sama ongelma kun mikä iskällä oli.

Jee, äitin, siskon ja veljen kanssa raksiin, jonka jälkeen porukoille hengaamaan eläimien kanssa sydän. Parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...