perjantaina, marraskuuta 02, 2012

kuuluisia sniikkipiikkejä!

Tästä asunnosta viimein LUPAAN laittaa kuvia, KUNHAN tämä on kuvattavassa kunnossa. En oo ihminen joka sanoo että älkää nyt ottako musta kuvaa kun näytän niin kauheelta kun yks ripsi on vinossa, tai että täällä on niin KAUHEE sotku, jos lattialla on yksi lehti. Jos mä sanon että tämä ei ole kuvattavassa kunossa, niin tää näyttää tältä:
Kuka nyt tommosia kuvia kämpästä haluiskaan nähä :D. Otin kuitenkin muutaman tunnelmallisen oranssin kuvan niistä kohdista kämppää, joita on jo keritty vähän järkkää:
Sillon vielä kun olin vierailijana täällä, hyvin pysyvänä sellaisena kuitenkin, kylppärissä oli vaan tossa hyllyllä kaikki tavarat ihan sekasin ja sitten ne kivasti tippuili tuolta pitkin lattioita sun muuta. Kun muutin virallisesti tänne, kävin nopsaan hakemassa ikeasta tommosia raitapurkkeja ja lajittelin villelle oman purkin ja mulle neljä :D. Nyt pysyy tavarat järjestyksessä ja poissa lattioilta ja lavuaarista. Neuleita ja vilttejä järjestelin hyllyyn jossa ennen oli oikeastaan vaan turhaa tavaraa todella väljästi. Kirahvit, jotka toimivat pippuri ja suolasirottimina tarkkailivat järjestellyn ja järjestelemättömän kämpänosan rajalla touhuja.

Sitkun täällä on oikeesti siistiä ja asiat paikoillaan, otan päivällä kunnon kuvia vähän paremmalla valolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...