keskiviikkona, lokakuuta 31, 2012

Oon niinkun kurkkuuni myöten täynnä muuttamista!

Huomenna haetaan viimeisetkin tavarat ja perjantaina aamulla luovutetaan avaimet pois. Muutan villelle ja tää on vasta kolmas asunto vuoden sisään jossa asun ja tiedän että tästäkin on putkirempan takia muutettava ens kesänä viimeistään pois, eli sillon oon muuttanu neljä kertaa kahen vuoden sisään, liikaa. Ei kyllä haittaa muuttaa tästä pois, koska tää on niin pieni. Koska tää on pieni, mua sylettää ihan mahottomasti se, että mulla on niin paljon tavaraa!

Kuulun hamsterisukuun, jossa asioita ostetaan, koska ne oli alennuksessa ja kaikkea otetaan vastaan ja säilytetään ihan vaan varmuuden vuoksi. Kun muutin porukoilta pois, luulin että olin välttyny hamstraamiselta mutta todellisuudessa kun pakkaaminen laatikoihin vaan jatkui ja jatkui, tajusin että kyllä mussakin se hamsteri asuu. Onneksi ensimmäisessä asunnossa mun huone oli niin pieni, etten saanu sinne ostettua mitään turhaa ja koko elämisen itse maksaminen opiskelijana ei onneksi jättänyt paljon varaakaan turhaan osteluun. Tokassa asunnossa vuokrasoppari kirjoitettiin kahdeksalle kuukaudelle näin aluksi, mutta jotenkin alitajunnassa tiesin, että tässä asunnossa tulla kauaa olemaan. Noh, sieltähän se putkiremontti sitten hyppäsi puskasta ja asuminen jäi kolmeen kuukauteen. Hyvä etten kerinny purkaa kaikkia tavaroita. Kun muutto oli tiedossa, taas, aloin käymään tavaroitani läpi ja vein monta kassillista tavaraa kirpparille. Onneksi sain osan myytyä. Nyt kuitenkin mulla odottaa kolmisen isoa kassillista, pari pahvilaatikkoa ja neljä, viisi pientä laatikollista tavaraa, joista vaan haluaisin eroon. On vaatteita, kirjoja, leffoja, astioita, musiikkia, lamppu ja vaikka mitä.

Kuitenkin kun nyt katson tavaramäärääni, josta viisitoista laatikkoa on jo viety porukoille säilytykseen ja joista osa on noita kirpparikamoja, on tavaraa edelleen aivan liikaa! Tiedän että keskivertoihmisellä tavaraa saattaa olla enemmänkin, mutta minulle tämä on liikaa näin pieneen asuntoon.

Monilla on haaveena omistaa ihan hirveästi kenkiä, kauniita koriste-esineitä, paljon kirjoja, sohvia, peittoja, mattoja ja vaikka mitä. Minulla on haaveena omistaa vain se välttämätön plus vaatteita vähän enemmän kuin tarvitsee :D. Haluaisin että omistan vain sen kuusi tuikkulyhtyä, vain ne muutamat kosmetiikkatuotteet jotka tarvitsen, vain ne kengät joita oikeasti käytän, vain muutamat oikeasti kauniit pussilakanat, enkä kaikkia koriste-esineitä, koska ne nyt oli söpöjä, miljoonia kenkiä vain siksi että sai halvalla ja ohan nää nyt kivat, vaikken niitä koskaan käytäkään tai miljoonia pyyhkeitä ja pussilakanasettejä, koska niitäkin sai halvalla ja ainahan niitä tarvitsee. Haluan oppia pärjäämään vaan välttämättömyyksillä, enkä halua enää laatikoita joihin vaan kertyy kaikkia hauskoja pikkutavaroita ja miljoonat pelikortit ja käsirenkaat joita en käytä koskaan. Muistoja saa olla, mutta muistoille pitäisi olla joku oma laatikko jossa ne pysyvät turvassa ja pitäisi myös oppia, että parhaat muistot säilyy kuitenkin päässä.

Tämän puheen kirjoitettuani, kutsun kaikki jotka jaksavat tulla, kyläilemään luokseni joko nyt tai sitten kun muutto on tarpeeksi ohitse ja tulkaa ostamaan pilkkahintaan pois minun ylimääräiset tavarat! Toisen ylimääräinen voi olla toisen tarpeellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...