tiistaina, lokakuuta 09, 2012

Lisää luomuekoshampooasiaa

Kirjottelin paripostausta sitten tästä Urtekramin aloe vera-shampoosta, jota lähin kokeilemaan ihan toisen ihmisen suosituksesta samankaltaiselle päänahalle kun mulla. Kerkesin käyttää tätä kuukauden päivät, lähes jokapäivä, koska mun hiukset rasvottuu niin nopeesti. Elikkäs siis testiaikaa oli ihan sopivasti.

Niinkuin sillon aluksi kerroinkin, tämä autto samantien päänahan kirvelyyn ja kutinaan aika paljon, mutta noin viidennen pesukerran jälkeen hilsettä alko tulemaan aivan mielettömästi. En oikeestaan meinannu kehdata ees lähtee mihinkään ilman hattua ja kun tilanne ei uusista pesukerroista huolimatta muuttunut yhtään parempaan, melkeen vaan pahempaan, päätin vaihtaa shampoota. Nyt siis ois puolet tätä saatavilla, jos joku haluaa tesmaa! :D Mä en tota enää päähäni halua laittaa.


Samoihin aikoihin urtekramin shampoon kanssa, ostin syysmarkkinoilta Flow-kosmetiikan palashampoon. Myyjä suositteli juuri tätä turvehamppu-komboo mulle, kun kerroin ongelmistani. Ensimmäinen pesukerta tällä sijoittui sunnuntai-iltaan. Istuin kyvyssä, otin palan kästeen ja hankasin sitä hellästi kaikkialle päähän. Sitten laitoin palan pois, kastelin kädet vedessä ja vaahdotin shampoon kevyesti hiuksiin. Shampoo vaahtosi ainakin tämmöisiin lyhyisiin hiuksiin nähden ihan riittävästi, jotta se levisi helposti kaikkialle. Päänahkaa ei kirvelly vaan tuntu samalla tavalla hyvältä ja hoitavalta kun joku päänahkaa rauhottava suihke, mitä oon joskus käyttäny. Annoin shampoon olla päässä hetken, missään ei kyllä lue että niin pitäisi tehdä, mutta tein silti. Pois peseminen oli taas hieman ikävää, koska kuten urtekraminkin kanssa, hiukset tuntuu semmoselta piikkitakkupesältä kun shampoota pesee pois.

Kuivina hiukset eivät näyttäneet sellaisilta überpuhtailta, miltä näyttää kun pesee jollain kemikaalikoktaililla, muttei ne likaisiltakaan näyttäny tai tuntunu varsinkaan harjaamisen jälkeen. Pitemmille hiuksille voisin suositella kanssa jotain hoitoainetta tohon komboksi, sillä oma tukka meni aika takkuun. Tämmöset lyhyet on kuitenkin helppo harjata.

Maanantaina mietin, että pitääköhän pestä hiukset kun lähdin siskojeni ja Minnan kanssa syömään, mutta yllätykseksini hiukset olivatkin puhtaamman näköset kun edellisenä päivänä. Tiistaina ei ollut mitään menoa, joten en edes kiinnittänyt huomiota hiuksiin. Keskviikkona olimmekin sitten suuntaamassa tyttöjen kanssa katsomaan Magic Mikee ja tuskailin kun en millään olisi jaksanut pestä hiuksia. Viimein kylppäriin päästyäni katsahdin peiliin ja huomasin hiusten olevan aivan puhtaat. Normaalisti joka päivä pestävät hiukset oli nyt puhtaat vielä kolme päivää pesusta! Torstainkin vetelin vielä samoilla hiuksilla, mutta perjantaina tartuin taas palashampooseen ja pesin hiukset.

Joka kerta tällä pestessä hilse vähenee ja päänahka tuntuu terveemmältä. Varmasti pidentynyt pesuväli auttaa asiaa roimasti, joten en varmaan vaihda tästä ihan heti pois! Shampoo on todella helppo levittää, sen pakkauksessa ei ole mitään ylimääräistä, se vaikuttaa tähän mennessä todella riittoisalta ja se pidentää pesuväliä ainakin mulla, joka tekee ainakin mun elämästä NIIIN paljon helpompaa! Haju ei ole mun mielestä mikään maailman paras, mutta se ei jää hiuksiin olemaan, joten sekään ei haittaa. Kävin jo äitillekin ostamassa ruohonjuuresta omansa, täytyy vielä toimittaa se sille ja kysyä sitten kokemuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...