sunnuntaina, lokakuuta 21, 2012

Synttärilahjatoiveita

Täytän jo alkavalla viikolla taas lisää vuosia, joka ahdistaa, mutta joka oikeuttaa miettimään, että mitä sitä haluaisi lahjaksi. Oon haaveilusta elävä ihminen, joten ekaks mennään sinne äärettömyyksiin, että mitä haluaisin jos ei olisi rajoja :D.

1. Haluaisin oman asunnon, jossa olisi tilaa käyttää mielikuvitusta ja sisustaa sillälailla kun haluaa, eli tähän hommaan voisi myös kuulua jonkinlainen rahalahjoitus :D. Nyt asun ja kohta ihan virallisesti asun 27 neliöisessä yksiössä, en yksin vaan villen kanssa, joten onhan tämä vähän pieni kahdelle. Toivon että jotain tapahtuisi ja päästäisin pian johonkin isompaan.

2. Synttikka. Edelleen haluan syntikan, mutta se on ainakin siksi epärealistinen lahjatoive, sillä ei tänne yksiöön oikeasti mahdu.

3. Maalausteline + välineitä joilla maalata. Epärealistinen samasta syystä kuin syntikka, ei mahdu.

4. Jumppapallo! Oon aina rakastanu jumppapalloja ja tää on puoliks epärealistinen koska täällä ei edelleenkään oo tilaa! Oikeesti kämppä on sillon pieni, kun siellä ei mahdu säilyttämään jumppapalloa. Ville jo ehotti että se voi olla yöt sohvalla ja päivät sängyllä. Lähinnä kuvassa näkyvään tarkotukseen sen haluaisin :D. Pakko edes hieman työskennellä vatsalihaksilla, jotta pystyy istumaan kunnolla ja samalla selkäkin pysyisi suorassa! Plus että tykkään muuten vaan pomppii tommosen päällä.

5. Saappaat! Nyt mentiin sinne realistisiin ja tarpeellisiin toiveisiin. Mulla on ollu semmoset tretornin siniset saappaat, jotka oli mummin vanhat, mutta ne alkaa olemaan jo niin vanhat ja hieman haparoituneet, että vettä tulee muutamasta kohtaa läpi. Eli uudet saappaat hakusessa. Äiti lupasi saappaat jo mulle, eli enää tarvitsisi löytää hienot. Saa vinkkaa jos jossain on hienoja! Kerrankin kun saappaat ostetaan ihan silleen että saa ite valkkaa, niin kyllä haluun kans valkkaa jotkut hienot!

6. Pienet käsipainot. Villellä on tommoset kätevät, joihin saa ite lisäiltyy erikokosia rinkuloita ja tehtyy just sen painoset kun haluaa, mutta sitten iskee se laiskuusongelma, jos siinä on ne villen hervottomat painot jotka jaksan nostaa just just kahella kädellä yhen ilmaan, kun pitäs jaksaa ruuvaa ne kaikki villen rinkulat irti ja laittaa omat tilalle tai toisinpäin. Haluaisin siis omat. Ihan keveet, joilla voi vaan tehä paljon toistoja. Kahvakuula ois kans kiva, mut pelkään et hajotan sillä kaikki paikat NÄIN PIENESSÄ TILASSA.

Tässä mun toiveet tältä syksyltä! Erikoista on, ettei lista sisällä mitään elektroniikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...