maanantaina, lokakuuta 15, 2012

Haaveilua

Miksei voisi vaan voittaa nyt lotossa, saada rahat käteen parin viikon päästä ja lähteä lomalle lämpimään? Mulla ei oo töitä ja Villenkin työsuhde loppuu marraskuun lopulla. Voitaisiin lähteä tammikuussa vaikka havajille, jonne ville on aina halunnu mennä. Syötäs hyvää ruokaa, tutustuttas saariin, uitais, nautittais ja oltas ilosia.

Havajin jälkeen voitais lähtee japaniin jonne oon aina halunnu! Kirsikankukkien aikaan jollon kaikki on kuin unesta. Ei tarviis laskee rahoja hulluna, koska unelmissani oisin voittanu sitä niin paljon :D. Vois vaan matkustella luotijunilla, maistella kaikkea ruokaa mitä tulee vastaan, käydä ghibli-museossa, ostella ihania vaatteita, käydä puutarhoissa ja katsomassa japanilaista maaseutua. Yöpyä ihanissa vanhoissa majataloissa, lillua onseneissa ja ihastella kaikkea, kuunnella kun ihmiset puhuu japania. Itkisin varmaan koko matkan kun kaikki ois niin ihanaa!

Vois ostaa kivan kämpän josta saa oikeasti rempata omanlaisensa eikä tarviis huolehtia että kohta tästäkin vuokrakämpästä pitää taas lähteä lätkimään. Sais tehä siitä oman pesän ja just semmosen jossa viihtyy. Ville sais oman musiikkihuoneensa ja mä oman ateljeen jossa voisin vaikka maalata varpailla isoja tauluja ja ison pöydän ikkunan viereen, jossa voisin kasvatella yrttejä. Menisin autokouluun ja ostettais auto ja voisin ajaa floristikouluun, jonne julkisilla ei pääse. Voitais ottaa kani tai kaksi kania, joista ville on haaveillu ikuisuuden ja voitais ottaa ihana koira. Haluisin oppia leipomaan leipää kunnolla ja haluisin käydä pelkästään luomukaupoissa. Kun sitten viimein olisin floristi, voisin mennä johonkin ihanaan kukkakauppaan töihin ja ottaa sinne koirani mukaan ja kuskata kotiin joka päivä uuden huumaavasti tuoksuvan kukkakimpun. Haluisin parvekkeelle tai pihalle kasvihuoneen, jossa voisin koittaa kasvattaa vihanneksia. Haluisin käydä ratsastamassa ainakin kerran kahessa viikossa ja harrastaa joogaa. Haluisin kanssa kirjottaa kirjan, vaikkei olekaan oikein mitään aihetta. Vähintään lasten kirjan, jonka kuvituksen teen itse.

Haaveilu on kivaa ja pitää mut hengissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...