maanantaina, lokakuuta 15, 2012

Kokkikoulusta terve!

Oon haaveillu jo kauan, että haluisin tehä täytettyjä paprikoita. Voin kertoo etten oo tosiaan mikään keittiökeiju, lähinnä vaan siksi etten ikinä opi tekemään mitään kun en ikinä kato mitään ohjeita. Se keittiön kemiapuoli uupuu, enkä oikein ymmärrä että miten hiivaa käsitellään ja miten mikäkin raaka-aine reagoi missäkin olosuhteissa. Oon lähinnä semmonen kokeileva kokki! Luin pari täytettyjen paprikoiden reseptiä ja totesin että aijaa ihan pala kakkua-juttu ja lähin kauppaan ostelee aineksia.

Tossa sitten äsken kokkailin ja tuloksena oikein kauniit paprikat sisälmyksineen:
SEKÄ neljälle ihmiselle hyvin riisipitoista risottoa:
Eli tein vahingossa itelleni viikon ruoat jos villelle ei kelpaa. Joskus on ihan kätevää olla aika käsi keittiössä. Noh, riisit on seisonu tuolla kaapissa ihan hyvän aikaa ja pelkäsin jo että banaanikärpäset valtaa ne, joten hyvä kun tuli käytettyä. Sitäpaitsi rakastan riisiä ja voisin vedellä sitä pelkästeen, joten tää on oikein hyvä vaihtoehto mulle kun ei tartte nyt moneen päivään laittaa ruokaa!

Viime viikolla ei ollut kun tein kaks leipää ja kusasin molemmat.

Nyt kuitenkin otan toivottavasti mehevän paprikan lautaselleni, sekä nykyään suurinta herkkuani raejuustoa ja alan kattomaan ruudusta Asiaa seksistä, joka on ihan sika hyvä ohjelma! Suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...