lauantaina, lokakuuta 20, 2012

Hiuksitaistelut jatkuu

Noniin ja kyllästymiseen asti jaksan nyt kirjotella tästä mun kamppailusta terveen päänahan puolesta!

Oon monelta taholta saanu vinkkiä kokeilla kaikenlaisia öljyjä päänahkaan, jos ne auttais. Ensiks meinasin ihan normaalia oliiviäljyä, mutta mulle on suoraan iholle laitettuna tullu siitä jotain näppyjä vuosia sitten, joten en uskaltanu. Sain vinkkiä kookosöljystä, mutta ite en ihan hirveesti välitä kookoksen hajusta, joten päätin vielä katella ympärilleni. Life-liikkeessä tuli vastaan sitten tällainen manteliöljy, jonka äiti mulle osti, jee!

Laitoin heti samana iltana, eli eilen tota pahimpiin kuivuus ja hilsekohtiin. Levittäminen koko päähän on tosi hankalaa, koska tuolta tulee vaan tippa kerrallaan, pullo on lasia joten sitä ei voi puristella ja kun laittaa koko pullon väärinpäin, sieltä välillä roiskahtaakin enemmän tavaraa ulos. Siksi en alkanut sitä koko päähän heti tunkemaan koska se tuntu niin hankalalta hommalta. Sivelin äljyä myös kuivaan otsaan ja muutenkin naamaan kokeilunvuoksi ja samalla tuli tietenkin rasvattua myös kädet.

Annoin vaikuttaa noin puolituntia floristikirjaa lueskellen.

Pois peseminen hyvin luonnonmukaisella palashampoolla ei ollutkaan mikään yhden pesukerran juttu, mutta toisella pesulla öljy oli jo poissa. Tuolla shampoolla nyt muutenkin pesee niin nopsaan ettei kyllä haittaa.

Normaalisti peseytymisen jälkeen mun naama ja kädet on aika kuivassa kunnossa, mutta nyt ton öljyämisen ansiosta eivät olleet ja esim nyt kun käsiä hivelee niin kyllä on pehmeetä, eikä yhtään kuivaa! Kynsinauhat tuntuu myös todella hyviltä ja naamaakaan ei ole tarvinnut rasvata.

Harjasin hiukset sitten siinä pari tuntia pesun jälkeen ja aukesivat aivan mielettömän helposti ja hilse vaan irtosi päästä isoina palasina eikä iho hilseen alla ollut vereslihalla kuten normaalisti, vaan ihan terveen näköistä ihoa! Ihan kaikkea se ei suoraan poistanu, mutta oon odottavaisin mielin että se saattaa jopa kaiken hilseen, kuivuuden ja kireyden poistaa säännöllisesti käytettynä!

Kun hiukset kuivu, ne oli tosi pehmeet, kiiltävän ja elinvoimasen näköset, vaikkei niihin sitä öljyä edes oikein muuten joutunut kun sitten pestessä.

Jatkan siis ehdottomasti tämän käyttöä ja toivon että niin päänahka kuin hiuksetkin saa ihan uutta elinvoimaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...