perjantaina, tammikuuta 18, 2013

Mitä teen?

Oon vähän ollu hiljaa, joulun päivitysinnostus hävisi, eikä oo jaksanu enää mitään kirjotella, joten päätin muutamin kuvin vähän valottaa sitä, mitä oob touhunnu tässä alkuvuoden tähän mennessä.

 Sain joululahjaksi mm. kahdet käsipainot, joita oon koittanu vähän nostella, jotta vammakäsi vahvistuis ja niskakivut hälvenis. Samalla oon mm. kattellu meiän uutta telkkaria, jonka kaukosäädin lepää kivasti tossa pöydällä.
 Oon jääny aika koukkuun tämmöseen peliin kun The Movies :D. Siinä pitää tehä leffastudio ja palkata porukkaa sinne töihin, tehä leffoja, huolehtii et tähdet on hyvällä tuulella ja koittaa voittaa gaaloissa palkintoja. En oo viel kyllästyny!
 Oon kattonu vähän lisää sitä uutta telkkarii ja kaikkia hienoja ohjelmia, kuten tabu, nolot vartalot ja muuta sivistävää.
Uutenavuonna koitettiin kovasti tehä aarrekarttoja, mut se vähän epäonnistu, joten yks päivä sit suuntasin Murhikselle ja tehtiin uudet alusta loppuun. Oli terapeuttista touhua!

Oon nauttinu ulkona näistä muutamasta aurinkoisesta päivästä. Vähempi pakkanen ois kuitenkin kelvannu!
Sain joululahjaks myös blenderin ja sitä on kyllä tullu käytettyy jo aika monta kertaa ja erinäköisiä ja makusia smoothieita on syntyny! Basilikaa en oo laittanu vaikka se tuolla taustalla hilluukin.
Mun ulkoilu ja liikunta on lisääntyny huimasti ja tein jopa Heiaheia-tunnuksenkin nyt kun tämä söpöli on mun kanssa asustellu tätä tammikuuta. Frida ulkoilee mun kanssa vielä melkeen kaksi viikkoa!

Eli lähinnä oon ulkoillu ja muutenkin harrastanu enemmän liikuntaa kun ennen, ja alotin mm. kuntotanssikurssinkin! Toiseksi suurin muutos on varmaan terveellisemmät ruokailutavatkin ja smoothieiden kautta hedelmiä ja marjoja tulee syötyä paljon enemmän, jopa puolukoita ja karpaloita joista en muuten pidä oikeastaan ollenkaan, mutta muiden mukana menevät! Oon pelannu moviesin lisäksi myös zoo tycoonia ja täytyy sanoa, että tommoset parin tunnin pelaussessiot rentouttaa kyllä ihan sikana! En oo kunnolla oikein mitään pelaillu moneen vuoteen. Telkkarista löytyy inspiraatiota ja suuntaa elämälle, kuten aarrekartastakin. Joku suunta olisi löydettävä jossain vaiheessa, ehkä se on se floristi?

Päässä pyörii myös edelleen kovasti hiusten värjääminen. Oma väri päässä pitkästä aikaa tosi moneen vuoteen, joten sen haluisin pitää, mutta silti ne punaset houkuttelee aina vaan... Ainakin tän talven ja pakkaset venaan mut enkä sit keväällä kokeilen hennata hiuksiini, jos se ei vaikka tappais päänahkaa niin pahasti. iHerbin tilauslista tuolla kovasti jo polttelee ja mietin, että tilatako vaiko ei...

Nyt aion laitta Fridalle ruokaa ja sitten katsoa satuhäitä ja iholla ja samalla jumpata ihanalla jumppapallollani ja nostella käsipainoja, jotta saan lisää merkintöjä heiaheiaan :D. Ville ajaa taksia, joten saan rauhassa katella tyttöohjelmia sydän.

2 kommenttia:

  1. Oo The Movies on ihan huippu! :) Ja se hahmogeneraattori! Ja se kieli mitä ne puhuu niissä leffoissa, hii!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...