keskiviikkona, tammikuuta 02, 2013

Vuosi 2012-kysely

Tein jo yhden tämmösen, mutta haluun itellenikin paremmin tiivistää tätä vuotta, joten teen toisenkin!


Saitko uuden ystävän viime vuoden aikana? En itseasiassa saanu :D. Oli semmonen vuosi, tutustuin oikeestaan vaan yhteen uuteen ihmiseen, mutta sekin oon nähny vaan kaks kertaa, joten ei siitä oo mitään ystävää muodostunu :D. Uudessa koulussa tietty tuli juteltua uusien ihmisten kanssa, mutta koska en sinne jäänyt, ei kukaan jäänyt elämään mukaan. 
porokeitto levillä sydän.
Teitkö jotain viime vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? Oon tänävuonna muuttanu kaks kertaa, mitä ei toivottavasti tartte enää ikinä tehdä, siis muuttaa monesti saman vuoden sisään. Oon kans muuttanu yhteen seurustelukumppanin kanssa, jota en oo ennen tehny, kävin myös Lapissa, Ruotsissa ja Virossa ekaa kertaa ikinä :D. Ilmottauduin myös liikuntakurssille ja sekin on uusi asia jos lapsuuden tanssikursseja ei lasketa. 
Seurustelitko viime vuoden aikana? Seurustelin koko viime vuoden! :D
Kerro pari parasta muistoasi viime vuodelta? Oli kiva valmistua ja miettiä, että mulla oikeesti on tää paperi kourassa ja oon oikeesti ulkona tosta koulusta, vaikka vaikeeta olikin sairastelujen, turhautumisien ja muiden takia. Oli myös jotenkin hienoa uskaltaa leikata rastat pois, vaikka ne oli niin ollu osa mua. Edelleen oon vähän hukassa et kuka oon ilman rastoja, mutta kyllä se siitä! :D. Onnistuin kasvattamaan ite perunoita omalla pihalla ja oli kyl ihan loistavaa syyä terassilla grilliruokaa ja omia perunoita! Lappireissu oli aivan ihana kokemus kaikinpuolin ja virvelöin ite ison hauen, jota syötiin sitten leivän päällä samaisena iltana. Murhiksen mökille sattu kans ne muutamat hellepäivät ja oli mahtavaa lagaa laiturilla rauhassa monta tuntia ja lueskella cosmoja :D. Korfulla oli kans kiva käydä iskän kanssa, syyä kreikkalaista parasta ruokaa ja nähä uusia paikkoja, vaikka mielentilat loman ulkopuolisten asioiden takia ei ollukaan yhtään katossa. Kahvituvassa vierailut on kans ollu yhtiä kohokohtia. Myös kaikki lenkkeilyt villen ja koirien sekä kissojen kanssa on ollu huippuhetkiä. 

Oletko muuttunut paljon viimeisen vuoden aikana? Oon rauhottunu ja menny ehkä taas vähän enemmän lähelle sitä, mimmonen ihminen oikeesti olen. Toisaalta rauhottominen saattaa johtua myös kaikista ikävistä asioista, joita on ketjussa tapahtunu tänä vuonna, et ehkä en ookaan muuttunu mihinkään :D. Ulkosesti tietty rastat katos ja otin uuden tatuoinnin ja mun silmästä leikattiin luomi pois :D. 
Oletko lihonut? Oon lihonu itseasiassa melkeen kymmenen kiloa! :D

pääsykoejuttuja

Saitko porttikieltoa minnekään viime vuoden aikana? Ei kukaan oo sanonu et oisin saanu :D. Mut ehkäpä yks ihminen ei ainakaan haluis et tuun sen luo kylään. 
Kävitkö elokuvissa YKSIN viime vuoden aikana? En käyny kun muutenkaan en ihan hirveesti teattereissa juokse.
Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? Otin uuden, pitäsköhän jo julkasta kuvakin siitä kun kuitenkin huhtikuussa sen jo otin :D. En kyllä julkase! Se on edelleenkin salaisuus!


Piditkö uudenvuodenlupauksesi? En oikein muista mitä lupasin. Kirjotettiin kyllä ylös niitä paperille, mut ylläriylläri se paperi sitten katosi jonnekin muutoissa. Muistan kyllä luvanneeni, että viettäisin paljon aikaa villen kanssa ja niin siinä on tainnu käydä :D
Synnyttikö kukaan läheisesi? Ei kyllä tänä vuonna, meni viimevuoden puolelle serkkujen synnyttämiset!
Kuoliko kukaan läheisesi? Mummi kuoli ja luultavasti Nuppu on kuollu :(. 
Missä maissa kävit? Ruotsissa, Virossa ja Kreikassa! 
Mitä haluaisit vuodelta 2013 sellaista, mikä ei onnistunut vuonna 2012? Haluisin semmosen kodin, jossa vois aika varmasti oikeesti asua kauan, ettei jo valmiiksi tietäisi päivää, jollon pitää muuttaa pois. Haluisin kanssa löytää liikuntainnostuksen jostain. Sitten haluisin myös koiran ja löytää jonkun työpaikan tai koulun, jossa viihtysin. Suuntaa elämälle! 


Mikä oli vuoden 2012 suurin onnistuminen? Valmistuminen koulusta, toiseen kouluun pääseminen ja sen toisen koulun lopettaminen. Hakijoita kuitenkin oli ihan hyvän verran eikä mun pääsykoesuoritus ollu mikään taivaitahipova kun vertas niihin muihin. Lopetin koulun, joka tuntu aivan naurettavalta, enkä jääny vaan roikkumaan sinne. Yleensä oon enemmän semmonen tyyppi, etten uskalla tehä asioille mitään ja jään vaan roikkumaan. Sitten muutenkin oon onnistunu kuitenkin pysyy järjissäni, vaikka kaikkee huonoo on tapahtunu.  Lisäksi oon kans aika ylpee mun kangaskassikuvista, ne on oikeesti hienoja! Onnistuin myös kasvattamaan perunoita :D
…ja suurin epäonnistuminen? Ei nyt voi sanoo et oli epäonnistuminen mennä sinne kouluun, koska en voinu tietää mimmosta se opetus siellä on :D. Eikä nää kämppäongelmatkaan oo mitenkään ollu mun vikaa. Ehkä sitten oon vaan vähän liikaa vajonnu kaikkien huonojen juttujen alla, jos jotain epäonnistumista haetaan. 

Kärsitkö vammoista? Silmässä oleva luomipatti alko kasvamaan ja kovettumaan, joka haittas vähän mun silmää mut vuoden lopussa pääsin sit ottamaan sen pois kun kesän lopulla aloin asiaa eteenpäin viemään. Pikkuset jonot 10min operaatiolle! Käsi on kans alkanu vammaamaan tässä loppuvuodesta ja täytyy vissiin senkin kanssa koittaa lääkärillä käydä. 
Mikä oli paras asia, jonka ostit? Joululahja villelle! Jedikylpytakki!
Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? Villen ja äitin erityisesti, sekä myös siskon ja lähimpien ystävien, kun eivät ole ihan liikoja vielä hermostunu muhun, vaikka vaikeeta on ollu. 
Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? Parin ihmisen.
Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Määrällisesti varmasti vuokrat ja meni kans rahaa lappireissuun ja reissuun iskän kaa kreikassa. Mut mihinkään turhaan ei kyl hirveesti menny, kun ei oo ollu mitä mennä :D.

Mistä innostuit eniten? Ehkä koirista, piirtämisestä ja kukista :D. Myös musiikista ja ihmisistä sekä peleistä!
Vuoden 2012 ihmiset: Ville, äiti, siskot ja loppuperhe (:D), Minna, Murhis, Jenna, Lauri, Aki ja siinä ne vähän niinkun oli :D
Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? Surullista kyllä mutta aika rutkasti takapakkia ottanu kaikki. Oon varmaan puolet surullisempi. Viime vuonna tähän aikaan olin juuri vähän aikaa sitten alottanut uuden seurustelusuhteen, oli kämppä jossa luulin et saisin asua pitkään, olin vielä koulussa, eli oli joku paikka elämässä ja harjottelujakso alkamassa paikassa, jota luulin mielenkiintoiseksi :D. Koiratkin oli terveitä ja Nuppu tallessa. Rikkaampi vai köyhempi? köyhempi ehdottomasti :D
Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? Olisin voinu enemmän tehdä asioita, joista tykkään ja joista tuun iloiseksi.
…entä vähemmän? Stressata ja ahdistua asioista, joille en voi yhtään mitään. 
Miten vietit joulun? Perheen ja elukoiden kanssa kaikki joulupäivät! Tapaninpäivänä mentiin sitten kyläilemään serkuille ja villekin oli mukana.
Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? En ois ottanu sitä koulupaikkaa vastaan ja oisin ehkä hakenu vähän ahkerammin muihinkin kouluihin. Sit jos oisin tienny missä kaikessa noi työkkärit kusee asioita, niin oisin varmistellu juttuja niiltä satakertaa :D.
Rakastuitko vuonna 2012? Rakastua voi ihaniin juttuihin aina vaan uudelleen ja uudelleen, eli joo!

Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? ei ollut.
Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? Seurasin telkkarista vaan Selviytyjii, huippista ja Junior Mastercheffiä enkä osaa päättää mikä näistä oli paras, kaikki :D. 
Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? En oo koskaan elämässäni vihannu ketään tuntemaani ihmistä. Vihaan aina vaan niitä, joiden kuulen kohdelleen eläimiä kaltoin. Joskus myös niitä, jotka tekee samaa ihmisille :D. 
Mikä oli paras lukemasi kirja? Luin Kreikassa yhden Rei Shimuran ja se saatto olla paras tänä vuonna. 
…entä musiikillinen löytö? En silleen oo kauheesti kuunnellu mitään, mitä en ois jo aikasempinakin vuosina kuunnellu, mutta Last.fm:n mukaan tänä vuonna oon kuluttanu paljon mm. DubFX:ää ja Pretty Lightsia, joita en oo niin paljoo aikasemmin kuunnellu. 

Mitä halusit ja sait? kalkkunaa jouluna :D. Keksin vaan materia-asioita, joita sain lahjaksi kun toivoin. 
Mitä halusit, muttet saanut? Työpaikkaa, josta pidän enkä myöskään saanut työttömyystukia, joita todellakin halusin :D. Tai muutakaan rahallista avustusta, jota oisin tarttenu erittäin kipeesti. 
Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? Hobitti ja sitten uus Batman ja Avengers.
Mitä teit syntymäpäivänäsi? Ööö, mitähän mä sillon ihan oikeena synttäripäivänä tein, käytiin vissiin kahvituvalla lounaalla villen kaa? 
Ketä kaipasit? En silleen erityisesti ketään tiettyjä, koiria lähinnä!
Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? Ville lähinnä ja lähimmät ystävät ja äiti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...