torstaina, joulukuuta 27, 2012

Uusi vuosi, uusi mahdollisuus

Eräällä foorumilla täytellään vuosittain tämmöinen kysely menneestä vuodesta ja ajattelin tehdä saman tänne vähän muokatuilla ja karsituilla kysymyksillä. Kuvituksena toimii muutama kuva mun Pinterestin haluan-kansiosta.

Mitä vuodesta 2012 jää päällimmäiseksi mieleesi?
-oikeestaan vaan muutot ja kaikki mikä meni huonosti, eli aika moni asia :D. Positiivisena mielessä on oikeestaan vaan lappireissu, joka olikin aivan loistava sydän. 

Teitkö vuosi sitten uuden vuoden lupauksia? Jos, pitivätkö ne? Aiotko nyt tehdä lupauksia?
-tein lupauksia, tai oikeastaan toiveita, mutten muista niitä :D. Kirjotettiin niitä kyllä ylös johkin paperille, mikä piti sitten lukea tänä vuonna, mutta arvatkaapa vaan, että onko se paperi missään tallessa...

Mikä oli vuoden 2012 surullisin hetki?
-kun tajuttiin ettei Nuppu enää tulee takaisin ja siskon onnettomuus ja toisen siskon sairaus. Paapan alzheimer ja tädin koiran sairaus oli kanssa surullisia asioita. Muutot oli myös haikeita.

Entä iloisin tai onnellisin hetki?
-monet hetket lapissa!

Mikä oli vuonna 2012 suurin saavutuksesi?
-lopetin paskan koulun :D ja valmistuin toisesta! On sekin varmaan saavutus muuttaa kahesti neljässä kuukaudessa... Saavutus sinäänsä et on niin huono tuuri, että näin voi käydä!

Missä asiassa otit takapakkia, eli mikä oli vuoden epäonnistuminen?
-varmaan se etten päässy toiseen kouluun ja vajosin muutenkin vähän liikaa. Vaikken usko että sinäänsä mussa oli mitään vikaa, etten päässy tonne kouluun. Sinne oli vaan mua sopivampia hakijoita liikaa. Tää työttömyys on kyllä aikamoista epäonnistumista kaikinpuolin, koska koko ajan on semmonen olo, et täytyy vaan etsiä, etsiä, etsiä ja etsiä sitä ratkaisua tilanteeseen ja hetkeekään ei voi rentoutua oikeesti ja tehä jotain kivaa, koska sitten on mun oma vika kun en työllisty, jossen koko ajan yritä. Ei ihme jos epäonnistuu sitten oman päänsä ja olotilojen kanssa, jos jää tommoseen kierteeseen. Ei kannata olla työtön. 

Mitä sellaista toivot vuodelta 2013, jota ei tapahtunut vuonna 2012?
-koiran haluaisin, sekä työpaikan jossa viihdyn/koulun joka tuntuu omalta ja haluaisin myös muuttaa TAAS uuteen asuntoon, jossa sitten vois vaikka asuakin kauemmin ja johon mahtuis RUOKAPÖYTÄ! Lisäksi haluisin löytää liikunnan ilon ja sen tavan liikkua oikeasti. 

Mikä oli vuoden ajatus tai elämänohje?
-kaikesta on pakko selvitä ja paskan määrä elämässä on vakio, kyllä se aurinko pakosti vielä paistaa! :D.

Miten olet muuttunut verrattuna siihen, kuka olit vuosi takaperin?
-ehkä oon taas astetta vahvempi ja tiiän vähän enemmän mitä haluan elämältä, selkeämmät tavoitteet.

Mikä oli vuoden romanttisin asia tai teko?
-varmaan ylipäätään se et pääsin olee villen kaa lapissa, ensimmäinen kerta lounaalla Kahvituvalla oli kans romanttista kun se on niin ihana paikka sydän. 

Mitä sinun olisi pitänyt tehdä enemmän ja mitä vähemmän kuluneena vuonna?
-enemmän kaikkee kivaa ja vähemmän murehtia asioita, joille ei kuitenkaan voi mitään

Mihin tai keneen rakastuit vuonna 2012?
-mäyräkoiriin, moneen kauniiseen asiaan ja villeen

Mikä oli vuoden paras elokuva?
-varmaan avengers tai batman tai hobitti

Entä tv-ohjelma?
-selviytyjät, junior master chef tai huippumalli haussa ku ne oli varmaan ainoot ohjelmat joita katoin ihan telkkarista :D Epätelkkarista eli koneelta kattelin Everwoodia, Ally McBealia ja Heroessia. 

Mikä tai kuka oli vuoden paras "löytö" musiikillisella puolella?
-en tiiä, tosi paljon oon kuunnellu musaa mitä en oo ennen kuunnellu, mut ehkä sanoisin että Angus & Julia Stone, vaikka oon niitä kyl ennenkin kuunnellu mut en paljoo. 

Jos saisit elää vuoden 2012 uudestaan, mitä tekisit toisin?
-en menis sinne paskaan kouluun.

Mikä asia olisi tehnyt tästä vuodesta vielä paremman?
-kiva työ

Kuka oli vuoden ihastuttavin uusi tuttavuus?
-oonkohan ees tutustunu kehenkään uuteen :D. En varmaan.

Ketä haluat kehua  ja kiittää toiminnastaan vuonna 2012?
-villee kun se jaksaa mua ja on aina tukena ja myös kaikkia muita ystäviä kun ovat jaksaneet vaikka mulla on ollu vaikeeta ja perhettä tai oikeestaan äitiä ja siskoa kun on auttanu mua.  

Mikä biisi tulee muistuttamaan tästä vuodesta?
-Robbie Williams - Candy

Toteutuiko kysymyksen seittemän (vuodelta 2011) toive vuonna 2012?
-toivoin työpaikkaa josta tykkään, ei toteutunu. Toivon kans sitä oikeaa ja sitä, että voisin perheytyä ja nämä on kyllä toteutunu, koska asun nyt miehen kanssa, jonka kanssa haluisin asuakin koko elämäni ja meillä on yhteisiä hamstereita sydän. Lisäksi meillä on yhteiset suunnitelmat muuttaa kivempaan kämppään ja hankkia koira. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...