maanantaina, joulukuuta 03, 2012

Uusi tuote testissä hiuspohjan ja hiuksien hoidossa

Noniin, menin sitten ja ostin ihan vaan 100%sta raakakookosöljyä ihan ruokakaupasta ja sulatin sitä nestemäiseen muotoon ja tungin päänahkaan. Ihana tuoksu ainakin ja koostumus oli erilaisia kun manteliöljyssä.

Istuskelin sitten öljyä päässä reilusti yli tunnin, jonka jälkeen laitoin kylpyveden valumaan. Öljy huuhtoutui normikemikaalishampoolla hyvin pois ihan ensimmäisellä pesukerralla. En nykyään enää käytä palashampoota samalla kun teen öljyhoitoja, koska sillä on pakko pestä about kolmesti hiukset, ennenkun öljyt lähtee, joten käytän sitä vaan normaaliin hiustenpesuun. Kylvyssä hiuksia pestessä, öljyä tietenkin valui veteen ja voi että miten oli helppo sheivailla sääret, eikä ollenkaan tarvinnut mitään saippuoita tai muita ylimääräsiä kuivattavia aineita mukaan! Myös kylvyn jälkeen koko kroppa oli ihanan öljytty ja pehmeä. Jokaiselle kuivaihoiselle joka omistaa ammeen voisin tätä suositella niinkun heti! Ei tartte rasvata pesun jälkeen, kun koko kroppa on jo öljyllä kosteutettu.

Mun mielestä mun hiukset näyttää aika hyväkuntosilta ja tossa kuvassa viime pesusta on aikaa ainakin kolme päivää, eikä noi likasilta vielä näytä. Ei uskois kyllä, että noissa hiuksissa on istunu rastat. Hiuksien kunto mua ei sinänsä ees kauheesti kiinnosta, mutta ton päänahan haluisin kyllä saaha ihan lopullisesti kuntoon. Pitäkää peukkuja!

Kivaa on kans, että tota samaa öljyä voin sitten käyttää, kun ajattelin keskiviikoksi tehdä joulusuklaata, kun meillä on pikkuruiset pikkujoulut. Eipä normaaleja päänahan hoitoöljyjä tai pehmentäviä hiusnaamioita huvittais laittaa ruokaansa.

Huomenna mulla on haastattelu kosmetologikouluun, iiik! Jännittää. Salee en saa ees unta.

1 kommentti:

  1. Kotikosmetiikan hauskat puolet on se, että se kuormittaa vähemmän luontoa, sitä voi tunkea jokapuolelle kehoa ja keho kiittää ja sitä voi syödäkin xD Voiko täydellisempää ollakaan xD Pitää kyllä kokeilla tota, minä olen kuiva varpaista hiuksiin asti!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...