perjantaina, joulukuuta 14, 2012

Elämä suomessa talvella on hankalaa

Jos on yhtään semmonen ihminen et tykkää nukkuu pitkään kun se on mahdollista mut haluais silti pystyä ottamaan muutaman kuvan silloin tällöin. 
Tässä mun touhuiluja tänään. Kuvat oli oikeastaan kaikki vähän liian tummia, kiitos talvisen valomäärän ja kiitos myös tuon ihanaisen 350Dn vanhuksen viat, tälläkertaa valotusmittarin heiton. Ja kun kuvaa niin harvoin, ei muista että kuvat pitää ylivalottaa pariastetta, jotta valotus ois oikeesti kohdillaan. Mulla on varmaan viimeks ollu toi kamera kädessä joskus elokuussa. Myös tuon manuaalitarkennus heittää, eikä automaattinen ole sen parempi, joten on aika arpapeliä, että mitä se kamera sitten ulos sylkee. Toisaalta tykkään ihan hirveesti tästä yllätysmomentista ja kuvat joita toi ulos puskee, on melkeen kaikki mulle rakkaita ihan vaan siksi, että tuo kamera on oikeasti vanha ja ollu mulla jo niin kauan. Odotan kauhulla sitä päivää kun tuo ei oikeasti enää toimi ;(. Samanlaisia ei enää saa, kun ehkä huuto.netistä, mutta tuskin heidänkään kunto hipoo niin korkeita rajoja, että uusi vanhus kantsisi talouteen hommata. Sen verran kuitenkin pidän kuvaamisesta, että järkkäri on oltava! Ehkä adoptoin seuraavaksi jonkun teinikameran sitten, jota mummo voi vähän pitää kurissa ja opettaa tavoille. 

Olen myös laputtanut kaikki kassit huomisia myyjäisiä varten (Joulumyyjäiset vermon raviradalla koko päivän! Tämän tarkempaa tietoa mullakaan ei ole, meen vaan tätien mukana :D) ja kohta ville tule kotiin pizzojen kanssa, JEE! On tehny pizzaa mieli jo ikuisuuden tai ainakin viikon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...