lauantaina, joulukuuta 15, 2012

Joululahjatoiveet

Meni kauan ennenkun keksin oikeastaan mitään, mitä tarvitsisin tai haluaisin, mutta kyselemällä muiden toiveita ja lueskelemalla muiden joululahjalistoja netistä, keksin itelleni toiveita!

1. Huopatossut! Mulla on elämässäni ollu kahdet huopatossut: toiset mummilta, jotka lopulta kävelin puhki ja toiset äiti sai joltain randomilta, muttei niissä ollu pohjassa mitään kumia tai MITÄÄN, joten niillä veti lipat ihan kokoaika. Muistan kerran lähteneeni ne jalassa lenkille ja pääsin noin 150metrin päähän kun olin jo kaatunu kuudesti ja meinasin jo harkita konttaamista takasin. Lahtisten semmoset harmaat ois kaikista parhaat, mitä nyt oon noita selaillu, mutta maksaa 130e... et heippa tää toive! Tietenkin huopatossukelejä on vähän harvakseltaan Suomen epämääräsessä ilmastossa, mutta kun huopatossukelit koittaa, ne on parhaat kengät ikinä!

2. Maalausteline ja maalaustarvikkeita muutenkin. Haluisin maalata vesiväreillä ja akryyliväreillä ja ois mahtavaa jos sitä varten ois oikee teline. MUTTA tämä toive kaatuu siihen, ettei täällä kämpässä yksinkertasesti ole tilaa.

3. Ensimmäinen realistinen toive, elikkä ulkonen kovalevy. Edellinen on lähes täysi ja uutta tallennettavaa materiaalia löytyy, joten tämä olisi tarpeellinen. Kyllä mä vähintään kaks teraa haluaisin.

4. Blenderi/tehosekotin/jokusemmonen jolla voi tehä smoothieita. Oon niin huono keksii syötävää ja normaalisti kaipaan aina jotain raikasta ja kevyttä, joten smoothiet vois olla hyvä vaihtoehto. Tässäkin on se ongelma, että pöytätilaa on keittiössä tosi vähän, mutta kyllä siitä vähän voisi uhrata blenderille.

5. Vedenkeitin. Joo, meil ei oo semmostakaan. Oon ihan vähän innostunu teestä jopa, joten oishan se ihan kiva olla vedenkeitin. Plus että jotkut nuudelit on sillä kans energiaystävällistä tehdä. Näitä kuitenkin löytyy semmosia halpiksia ihan tarpeeks hyviä ja kivannäkösiä, joten ehkä ostan semmosen itte.

6. Hedelmäkori. Haluun korin tai jonkun mihin laittaa hedelmät, koska nykyään laitan ne aina vaan johkin hyllyyn ja unohdan :D. Haluun korin tohon näkyville, jotta ne hedelmät tulee syötyäkin. Ehkä niitä myös himoitsee useemmin, jos niitä on kivasti tarjolla. Tämänkin kyllä mieluiten ostaisin ehkä itte, ulkonäkösyistä! :D.

7. Kirkasvalolamppu. Nääkin on vissiin aika hintavia, joten ei ehkä mee hyvästä lahjatoiveesta. Mutta tartteisin valoa tälleen pimeeseen aikaan.

8. Rahalle on tietenkin aina käyttöä, varsinkin nyt.

9. Ompelukone, mutta tämäkin on tosi huono vaihtoehto kun ei ole edes mitään pöytää jonka ääressä vois mitään ommella :D.

10. Mäyräkoira! :D pakko oli lisätä.

11. Multaa, että voin kasvattaa yrttejä ja kukkia purkkeihin :DD.

Noniin, siinä mun kaikki toiveet mitä keksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...