perjantaina, joulukuuta 21, 2012

Maailmanloppua odotellessa

Auta nyt tää on viimeinen niitti, katso ylös tuo on meteroriittiTänään se sitten ois vissiin klo 13.11 pitäny tulla mut ei näkyny. Jos tulis maailmanloppu, ois siisteintä et se tulis silleen et joku meteoriitti tulis päin maata ja näkis kun se iskee johkin kauemmas. Oonko kattonu liikaa Armageddonia vai Muumeja.

Mietin eilen, että mitäs jos maailma oiskin päättyny. Ois jääny harmittamaan etten kerinny ottaa omaa koiraa omaan asuntoon, mutta toisaalta eilen näin kaikkia perheenjäseniä, meillä oli villen kaa vuosipäivä, oli todella kaunis talvipäivä, ulkoiltiin, syötiin hyvin parhaassa paikassa ja leikin lemmikkien kanssa, joten eipä ois ollu ihan paskin väli lähteä täältä.

Lentokoneet lentää taivaan poikki, lentääköhän ihmiset varmuuden vuoksi jonnekin ihanaan paikkaan, ennenkun maailma päättyy? Jos se vaikka päättyykin vasta illalla tai vasta 23. päivä, niinkun joku uusi tutkimus sanoo. Mitähän mullistavaa tänään oikeesti sitten sen maya-kalenterin mukaan tapahtuu? Hobitti julkaistaan? Meni vähän metsään mut se ois aika iso tapahtuma :D. Tapahtuispa tänään ees jotain.

Tänään maailmanloppupäivänä mulla on kuumetta ja joku lihas tulehtunu tuolta olkapäästä. Oon nyt syöny siihen vähän kuuriluontosesti tulehduskipulääkkeitä ja on helpottanu, ehkä kuume vie sit loputkin pöpöt pois, että voi sitten rauhassa ja terveenä viettää joulua. Taas yksi lentokone. Tuntuu kun niitä menisi useemmin kun normaalisti. Ulkona on kyllä taas todella kaunista, harmi etten uskalla mennä sinne, että menisi tämä kuumeflunssa ohi mahdollisimman pian. Taas lentokone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...