lauantaina, joulukuuta 08, 2012

Jouluisia elokuvia

Kaikilla on varmaan jotain leffoja, joista tulee mieleen joulu tai joita on kiva katsella joulua odotellessa tai jouluna. Nopeesti mietittynä keksin ite kolme elokuvaa ja yhden elokuvasarjan, joita mielelläni katson joulua odotellessa ja kaksi animaatiota, jotka kuuluu jokaiseen jouluun.

Mun ihan ykköslemppari, jonka haluaisin aina ennen joulua kattoa, on Holiday.
Tulee aina hyvin jouluinen ja lämmin fiilis tästä ja tykkään tottakai ideasta leffassa, että ihmisten elämät muuttuu ihan yks kaks extemporee parempaan suuntaan ja ihmiset löytää uusia puolia itsestään. Lisäksi mökkerö brittilässä on niiiin kodikas ja ihana, että haluisin joskus lähteä jonnekin tommoseen mestaan viettämään jouluni sydän.

Toinen on Bridget Jones, se versio, jossa ne pussailee lopuksi lumessa.
Voiko muutenkaan olla parempaa naisten hömppäleffaa? EI VOI. Bridget Jonesit on aitoja, eikä mitään jenkkikiillotettuja ja niihin mahtuu niin paljon sitä oikeeta tunnetta ja asioita, joihin voi samaistua. Bridget on aivan ihana hahmo ja vaikken yleensä ihan hirveesti lämpee tämmösille naisten leffoille, niin Bridget Jonesit rulaa, varsinkin joulun alla ja varsinkin tämä nimenomainen osa.

Kolmas on ei enempää eikä vähempää kuin mahtava Die Hard ykkönen!
Loistavaloistavaloistava elokuva, yks mun ikisuosikeista ja sijoittuu jouluun, joten mikäs sen parempi joululeffa! Kunnon juoni, actionia, huijauksia, yllättäviä käänteitä, hyviä hahmoja ja John McClane!

Lapsuudesta on jääny joululeffojen aatelilistaan tietenkin Yksin kotona-elokuvat ja yksi sellainen olisi mukava katsoa joka joulu. Ei sitä jossa se hämähäkki karkaa! Eikä myöskään mieluummin muita kuin niitä, joissa vielä on Macaulay Culkin.
 Näitä kattoessa suonissa virtaa vaan mielettömät nostalgiaväreet ja joka kerta pelkää, että ne rosvot pääseekin sisään! Lisäksi kaikki vanha ja törkeen näköset tyylit pukeutua ja laittaa hiukset ja se kaikki överijenkkijoulukoristelu ja kaikki, loistavaa!

Aattona sitten on aivan pakko katsoa Lumiukko ja se katsotaan täysin hiljaa, nauttien joka sekunnista ja kylmät väreet kulkee selässä kun the biisi alkaa. Kaunista kaunista, enkä ikinä kyllästy.
Sitten on vielä Joulupukki ja noitarumpu! Tätä en kyllä joka joulu katso, menee jotenkin tosi usein ihan ohi, että millon se tulee, mutta yksi loistavista joulujutuista, joita kattoa. Rakastan Mauri Kunnaksen piirtotyyliä ja tämä on kaikenkaikkiaan ihana tarina ja sijoittuu Lappiin. Ihanaa.
Mitäs tässä enää vois sanoa, aaah rakastan elokuvia! :D. Saa muuten vinkkaa omia joulusuosikkeja! Saatan saada vaikka lisää perinteitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...