torstaina, joulukuuta 06, 2012

Ebony kylässä!

Jee käytiin kärrää auto porukoille, joka meillä oli eilen lainassa ja samalla maisteltiin siskon tekemään amerikkalaista juustokakkua ja otettiin hetken mielijohteesta Ebony yökylään. Oli kyllä niin kiva käydä rauhallisella iltalenkillä lumimaisemissa, eikä vastaan tullu ku yks pariskunta, joten Ebony sai olla vapaana koko lenkin. Huomenna käydään kyllä valosalla toinen ihana lumilenkki ja sitten illemmalla lähen äitin kanssa kirpparille ja samalla se hakee Ebonyn takasin kotiin :(. Koira ois niin kiva kotona koko ajan, muttei noita viiti kovin paljoo riistää isoilta aidatuilta pihoiltaan tänne miniyksiöön nyhjäämään eikä tänne viitti ottaa uuttakaan koiraa. Tulispa jo aika isomman kämpän ja koiranottomahdollisuuden.

Tossa vasemmalla kuvat siitä, mimmoselta kotitontulta näytin tänään.

Mun silmä on parantunu ennätyshyvin, vaikkakin itse toimenpide oli ehkä hirveintä ikinä. Sikainfluenssa ja joku ihan hirvee kurkkutauti vetelee melkeen yhtä pitkiä korsia, mutta vaikka tää hirveys kestikin vain sen joku puolituntia, pääsee se silti listan kärkeen. Oon saanu leikkii merirosvoa silmälapulla jo kahtena päivänä, mut uskon etten enää ihan hirveesti lappua tartte. Omistan myös elämäni ensimmäisen "kauneusunisilmälapun", jota aion käyttää vielä niin monta yötä kunnes rupi on kokonaan poissa, koska pelkään että yöllä vahingossa repäsen koko silmän rikki.

Seuraavaksi luvassa kanasalaattia ja American horror storyn uusin jakso, iiik, kello on jo aika paljon! Toivottavasti ei tuu painajaisia.
Ebony parkkeeras heti lenkin jälkeen sohvalle, eikä siitä noussu kun vasta kun kuuli että kolistelen sen ruokakuppia :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...