keskiviikkona, joulukuuta 26, 2012

Ulkoilua ja pipareita

Tänään aamu alkoi joululimpulla kera kinkun sekä telkkarin tuijottamisella yhessä. Pian lähettiinkin sitten Krisun kanssa lumikenkäilemään, kun äiti sai kaks paria niitä joululahjaksi. Äiti ja Veeru ja koirat tuli myös mukaan ja käveli meiän tamppaamaa polkua pitkin. Käveleskeltiin erittäin satumaisen lumisessa metsässä ensiksi iskän tamppaama lenkkipolku, jonka jälkeen tehtiin vielä toinen kierros ja tampattiin vaihtoehtoinen lenkkeilyreitti. Uudet lampaanvillaiset lahjalapaset osottautu erittäin lämpimiksi ja välillä piti ottaa vaan hanskat pois käsistä kun oli niin lämpöset :D. Pientä tuulenvirettä oli puiden latvuksissa ja välillä saatiin todistaa lumikasoja, jotka tipahteli puista. Lenkkeilyn jälkeen kaivettiin kissoille kuoppia ja muutenkin leikitettiin niitä ja koiria hangessa. Kun koko poppoo oli saatu sisälle, koitti taas herkullinen jouluruokailu sydän. Ruoan jälkeen alettiin kattomaan leffaa, jossa ei oikeestaan tapahtunu yhtään mitään, jonka jälkeen iskä ilmotti, että olisko innokkaita lähtemään Hobittia kattomaan ja siskot lähti. Ite olin nähny sen jo ja äitiä ei kiinnostanu ja veli mieluummin halus istuu koneella... Vähän aikaa sitten keskenämme istuttua ja turhia ohjelmia katottua päätettiin että paistetaan tän joulun ekat piparit ja siitä syntyikin sitten veljelle tommonen pääkallopipari :D. Valmiita pipareita sit maisteltiin äitin kanssa homejuustolla, namnam.

Äsken käytiin vielä iltalenkillä ja äiti jäi auraamaan vähän tietä, jotta leffalaiset pääsee takasin kotiin. Mä tulin sisälle ja ruokin koirat ja nyt istuskelen tässä koneella ja suunnittelen, että laittaisinko joululimpun päälle kinkkua, kalkkunaa vai graavilohta... Vaikeaa tämä joulu kun on liian montaa lihaa tarjolla :D.

En oikein oo saanu unta täällä porukoilla ja viime yönäkin meni viiteen ennenkuin nukuin ja heti ekana näin jotain tosi kurjaa unta, jossa ville oli mulle tosi kurja ;(. Onneks en muista koko unta enää. Päätin kuitenkin antaa tälle sohvalle, jolle siirryin viimeyönä nukkumaan, vielä yhden tilaisuuden, koska huomenna mennään mun tädille kylään aamupäivästä, joten herään sit mieluummin täältä siihen kaikkeen valmiiseen meteliin kun kotoota villen vierestä liian mukavasta ja hyvästä unesta.

Joululahjaksi tuli mm. mun toivoma blenderi ja saan kuulemma täältä marjoja mukaan, eli tervetuloa ihanat smoothiet sydän.

Oon kyllä hirveesti tykänny tästä joulusta. Ei mitään hörtylahjoja vaan kaikki täsmäjuttuja, jotka tulee ja on tullu jo käyttöön. Ois kyllä kiva jäädä hengaa tänne pidemmäksikin aikaa, mutta olisi myös kiva nukkua kunnolla ja villeekin on ikävä! Lumikenkäilemään haluun kyl tulla niin usein kun kerkiin niin kauan kun lunta on! Luistimetkin pitäs löytää jostain, että pääsis sitten kotona lähikentälle luistelemaan. Haluisin ihan hirveesti harrastaa liikuntaa enemmän, muttakun ei mulle oo oikein lajeja joita vois ihan ite ilmasiksi harrastella, joista tykkäisin ees vähän. Jos löytäisin ne luistimet, voisin koittaa joka toinen päivä vaikka käydä jonkun puoltuntia luistelemassa kentällä ympyrää. Tanssipeliä tykkään pelata, mutta sekin on semmonen homma meiän minikämpässä raivaa ensiks tilaa mihin se matto mahtuu, ettei kyllä usein tuu sitäkään tehtyy. Nyt mulla on sit kans jumppapallo ja kunnon käsipainot, et ehkä pitää niillä keksii jotain tekemistä. Mut onneksi 7.1. alkaa kuntotanssikurssi, joka kattaa 17 kertaa ja makso yhteensä vaan 53e, joten kerrankin joku liikunnallinen harrastus, josta ei oikeesti tartte maksaa itteensä kipeeksi, kivaa! Ehkä vuosi 2013 on se vuosi mulle, jollon löydän liikunnan. Melkeen koko tammikuun mulla on myös koira hoidossa, joten tulee lenkkeiltyä ainakin. Pitäkää peukkuja et opin liikkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...