lauantaina, tammikuuta 04, 2014

Haaveilen siis elän

Oon varmasti kirjottanu samasta asiasta joskus, eli siis siitä, että haaveena olisi joskus asua jossain maaseudulla, jossa vois pitää kaikkia elukoita ja kasvatella itte ruokaa? Noh, nyt oon viimeaikoina haaveillu siitä taas lisää ja lisää ja pikkuhiljaa pinterestin haluan-kansio täyttyy kuvilla lampaista ja kanoista. Kai se pitää pikkuhiljaa uskoa, että en tosiaankaan halua asua ihmisten keskellä, kaupungissa enkä missään vilskeessä vaan lähellä luontoa omassa rauhassa. Hayday auttaa mun unelmoinnissa, kun saan siellä hoivata omaa farmiani.
 Ois mahtavaa ensinnäkin omistaa kanoja silleen että sais kananmunat niiltä ja ehkä vois jopa lahjottaa läheisillekin tai myydä naapureille. Ois kans ihana jos toivottavasti tulevat lapset oppis jo pienestä olemaan eläimien kanssa ja hoitamaan niitä. Haluaisin kans ankkoja, mut en tiiä oisko niistä silleen mitään hyötyä, koska jos alan ottaa mitä tahansa elukoita niin kohta mulla on eläintarha. Mut voihan hanhienkin munia syyä ja voishan olla esim kaks hanhee?
Hevosia ois kans kiva olla ainakin kaksi. Mun haaveissa meillä ois joku kuuspaikkanen ihana talli, johon vois ihmiset sitten tuua hevosensa majotukseen. Mulla ois kans joku kiva piharakennus, johon vois muuttaa vaikka kaks tallityttöö, jotka vois pitää hepoista huolta. Kaikkialla kasvais tietty kans kukkia. Monivuotisia.
Lampaat on tietenkin välttämättömyys, koska ne on niin söpöjä! En laittais niitä lihoiksi vaan kerisin ne itte vanhanaikaisesti, tekisin villasta lankaa ja myisin sitä eteenpäin, taikka neuloisin itte, jos sillon olisin jo oppinu neulomaan jotain järkevää. Ainakin oma perhe sais kaulaliinat omien lampaiden villasta.
Ite haluisin kans kasvattaa mahdollisimman paljon kaikkee ruokaa omiin tarpeisiin, eli haluisin kans kasvihuoneen. Saa nähä mitkä näistä toteutuu joskus vai toteutuuko mikään!
Tänään kävin aleshoppaamassa ja vaikka kaikki paikat koluttiin läpi, ostin vaan kahet rintsikat Lindexiltä. Alle 10e yhteensä eikä mulla viel ollu perusharmaita eikä sähkönsinisiä. Näin kans yhet korvikset joihin ihastuin, joten päätin että ehkä rei'itän viimein tohon toiseenkin korvaan tohon alas ihan semmosen normaalin reiän, jotta voisin viimein käyttää normaalisti korvakoruja. Pitää odottaa vielä parempiin aleihin niin ehkä sieltä jotain löytyskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...