sunnuntaina, tammikuuta 19, 2014

Kreikka kutsuu!

Eipä siitä Kreikasta pysy erossa millään ja taaskin ensi kesänä sinne on lähdettävä. Ei voinut muutakaan kun löysin tjäreborgin jostain tarjouksista 255e lennot ja majoitus Pargaan viikoksi elokuussa. Se oli sitten heti alettava kyselemään porukkaa mukaan ja harkitsin jo yksin lähtemistä kun heti ei alkanut vastauksia tippumaan, mutta onneksi sain matkaani siskoni Veerun ja kaverini Jennan! Sitäpaitsi yksin matka oisi ollut kalliimpikin.
En oo aikasemmin käyny Pargassa, mutta oon aina sinne halunnu joten vielä loistavampaa! Uusi paikka Kreikassa omaan kreikkalistaani! Oon kuullu tosi monelta kehuja Pargasta ja uskon että viihdytään siellä erittäin hyvin! Suloinen rantakauki valkoisten rantojen ja kirkkaiden vesien äärellä ja kreikkalaista ruokaa omnomnom sydän. Mitä muuta sitä tarviis?

Haluisin kyl olla joku matkabloggaaja. Voisin käydä edullisilla budjettimatkoilla ja kirjottaa paljon rahaa menee mihinkin ja mistä löytää parhaat jutut halvimmalla. Rakastan matkustelua ja rakastaisin kans kirjottaa siitä, koska oon aina niin innostunu kaikista reissuista! Lisäksi oon tosi pihi joten oisin hyvä tesmailee kohteiden halpuutta :D.

Haluisin kans olla joku matkamyyjä tai joku joka vois ettii lentoja ihmisille, koska sekin on ihan sikakivaa :D. Ei vaan oo mahollisuutta matkustaa niin usein et sais ettii itelleen lentoja. Paitsi et teen sitä kyllä ihan muuten vaan ja haaveilen paikoista joihin voisin mennä ja miten halvalla sinne pääsisin.

Aika suhteellisen varmaa kyllä on ettei tuo Pargan reissu jää ensi kesän viimeiseksi! Oon niin matkustushullu ja viime kesänä tuli reissattua sen verran paljon etten ihan hirveesti vähempään varmaan tyydy seuraavanakaan kesänä! Täytyy pitää varpaat ja peukut ja kaikki ristissä että raha-asiat järjestyis silleen et pääsisin reissaa! Ainoo miinus tässä on ekologisuus joka aina vähän puristaa sydäntä kun koneeseen nousee, mut koitan ajatella tän silleen että kun mä yleensä ostelen niitä viimisiä lippuja koneisiin ja niitä viimisiä äkkilähtömatkoja niin ne koneet lähtis kuitenkin vaikken mä niihin meniskään täyttää sitä yhtä paikkaa, joten ehkei koko maailma tuhoudu mun takia, eihän? No ainakin tätä maailmaa on nähtävä ja siitä nautittava sen ajan kun se vielä kestää! Kuitenkin normaalissa elämässä koitan elää ja olla aika ekologisesti, joten ehkä mulle suotakoon sitten noi muutamat reissut mitä pääsen tekemään joskus.

4 kommenttia:

 1. Me oltiin muutama vuos sitten viikko Pargassa. Se oli kyllä ihan kiva paikka, vaikka aika pieni. :) Ihanan kirkasta merivettä oli myös. Vaikkakin aika kylmää :D

  VastaaPoista
 2. Me onneks mennään vasta elokuun lopulla jollon yleensä välimeri on viimeistään aika lämpöstä! Pieni paikka on kyl kivaa vaihtelua niin saa enemmän vaan rentoutua eikä oo koko aika semmonen et pakko päästä tutkimaan paikkoja! Oon nähny jo uniakin et meen lomalle enkä kerkii ottaa yhtään aurinkoo :D

  VastaaPoista
 3. Heh, mekin oltiin elokuussa, muistaakseni joskus puolivälissä ja vesi oli jäätävän kylmää.. Tosin, me ollaankin tämmösiä vilukissoja, meriveden pitää olla luokkaa +29 että sinne uskaltautuu :D

  VastaaPoista
 4. ahaha no sitten :D. mä taas lähin järveen lapissa kun vesi oli +11 :D.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...