maanantaina, kesäkuuta 30, 2014

iHerb tilauksia!

Taas oli aika täydentää varastoja kun iHerbiltä tuli viesti että saan 10dollaria alennusta jos tilaan viikon sisään joten pitihän se alennus käyttää!
 Tilasin tämmösen palashampoon, jonka kerkesin jo repii auki ennenkun tajusin että voisin ottaa siitä kuvankin :D. Eli J.R. Liggett's Old-fashioned Shampoo teepuulla ja hamppuöljyllä. Euroissa alle neljä euroa, eli aika edullinen sinäänsä Suomesta saataviin verrattuna, vaikka tietysti mieluusti ostaisin vaan Flow kosmetiikan shampoopaloja kun ne on suomalaisia, mutta halusin nyt kokeilla muitakin merkkejä jos vaikka pesuväliä sais vähän pidennettyä. Flown shampoilla joudun melkeen joka päivä pesemään. Kaksi kertaa oon nyt käyttäny ja tuoksu ja kivan neutraali ja vaahtoaa todella hyvin ja puhdasta tulee! Ehkä jopa puhtaamman tuntusta kun Flown tuotteilla. Pidän nyt puekut pystyssä et tää ois tosi sopiva mulle! Ei ainakaan vielä oo alkanu päänahka reagoimaan joten hyvä merkki!
Tilasin samalla kans kookosöljyä kun vanha alkaa olemaan loppu kohta ja mun lempparihennaa ihanalla kettukuvalla! Kookosöljy 200ml makso alle neljä euroa myös ja nuo värit samaa hintaluokkaa per laatikko ja yhestä laatikosta riittää hyvin kahteen värjäyskertaan. Postikulut tuolta on yleensä noin neljän euron pintaan myös, eli ei ihan kauheesti ja jos vaikka tilaa kimpassa jonkun kaa niin ei jää paljoo hintaa!

Oon kyl tähän mennessä ollu tosi tyytyväinen iHerbiin kaikinpuolin. Kaikki tuotteet mitä oon tähän mennessä tilannu on ollu tosi hyviä ja tullu nopeesti perille! Suosittelen siis muillekin joita kiinnostaa tämmöset luomujutut :D.

Bonuksena yks mieletön ruoka jota tehtiin pari päivää sitten:
Tehtiin pastataikina itte, jonka kanssa maustepippurikanaa ja kermaista pekonikevätsipulivalkosipulikastiketta OMNOMNOMNOM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...