lauantaina, heinäkuuta 26, 2014

Lisää varsovaa!

 Toinen päivä oli varattu vanhaan kaupunkiin tutustumiselle.
 Rakastan vanhoja ja värikkäitä taloja, kaikkea koristellisuutta ja erilaisia ikkunoita, joten tämäkin vanha kaupunki oli todella ihana paikka!
 Aukiolle oli viritetty jonkinlainen vesisumutus jonka aateltiin olevan viilennyksenä ihmisille, koska esim joka päivä kun me oltiin paikalla, lämpöä oli jo vähintään 32 astetta varjossa siinä noin kymmenen aikaan aamulla, eli kuuma oli! Käytiin kans ihmettelee vesisuihkua, mutta lähempänä haisi kuselle, joten ei tehny mieli käydä vilvottelemassa.


Meillä oli hieman ihmettelemistä kun yhden tien vieressä oli karhuaitaus :D. Lähellä oli eläintarha ja karhusten aitaus oli sitten rakennettu eläintarhan ulkopuolelle lähinnä mainokseksi, että ihmiset tulisivat myös eläintarhaan kun innostuvat karhuista. Noh meille toimi :D. Karhut oli niin söpösiä kun ne uiskenteli omissa vallihaudoissaan, että niitä ois helposti voinu tuijotella vaikka kuinka kauan!

 Shoppailtuakin tuli jonkinverran kun oli alennusmyynnis käynnissä! Ihan hyvä et ostin noi kengät, koska kun oli jo puol päivää kävely jalat rikki sandaaleilla, oli ihana laittaa illaksi toiset kengät.
Minä ikkunalla meiän lempparipaikassa!
 Tämäkin meiän lempparipaikasta. Siellä oli melkeen kaikki huonekalut ja taulut ja muut myynnissä, joten pysty shoppailee sisustuselementtejä samalla kun nautti hyvästä ruoasta!
Mun starbucks-neitsyys meni myös samalla, kun puolalaiset ei vissiin harrasta mitään aamiais/brunssikulttuuria eivätkä halua tarjota sitä myöskään turisteille, joten paikat oli vähissä jossa käydä aamiaisella.

Käytiin eläinkaupassa ettimässä Tiitelille jotain tuliaisia ja samalla huomattiin että eläimiä siellä pidettiin todella hyvin, joten uskaltauduttiin eläintarhaankin! Onneks uskaltauduttiin kun hintaa oli alle neljä euroo sisään ja siellä oli myös kirahveja!!
Kaikilla elukoilla oli isot aitaukset ja näyttivät oikein tyytyväisiltä elämäänsä. Paljon poikasiakin näkyi ympäriinsä, joka vissiin on hyvä merkki?

Ihastuin kyllä niin tosissani näihin somaliaaseihin! Niin nättejä elukoita!

Mutta ai että laamat sydän sydän sydän
Ja pingut jotka liuku uimaan kaikki peräkkäin ja sit kiipes taas ylös ja laski uudelleen! Miten sulosia!

Eläintarhareissun jälkeen lähettiin Krisun kaa ettimään äitiä ja tätejä, mut oli niin kuuma, jalat niin kipeet ja nälkä, että päädyttiin erittäin hyville salaateille, jonne sitten loputkin matkaseurueesta päätyi lopulta. Salaatit oli ylipäätään todella hyviä ja hintaa oli yleensä alle vitosen.

Tässä yksi smoothieista joita tuolla matkalla vetelin useampiakin, koska ne oli niin halpoja ja ne tehtiin oikeista hedelmistä ja marjoista eikä mistään makusiirapeista ja teki hyvää älyttömän kuumassa!
Meiän lähikauppakeskuksessa oli hienot vessakyltit!
ja kaupasta löyty tommonen tee-se-itse kakkutiski! Ei kyl kokeiltu :(. Ois kyl voinu olla aika hankalaa kun kukaan ei puhunu oikein englantia missään ja hotellissakin tosi heikosti. Tosin eihän tossa ois tarvinnu hirveesti mitään puhuu, kunhan vaan vähän osotella :D.
Eikä ihme jos vähän pyöreitä ihmisiä välillä näki kun tämmösiä lavoja herkkuja löytyy aika pilkkahintaan! Leivonnaiset oli kyl överihyviä missä vaan, paitsi yhdessä konditoriassa vanhan kaupungin laitamilla... Harmi etten muista nimee niin en voi vinkkaa ettei kantsi mennä!


Vikana päivänä mentiin sit lounaalle meiän lempparipaikkaan ja lounastarjouksena oli alkukeitto ja lohiannos yhteensä 18slotia, eli ei ollu kyllä hinnalla pilattu ja tosi hyvää!

Niin hyvät kakut oli kanssa että lautaset tyhjeni aika nopsaa!
Mut että semmosia varsovasta, suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...