sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2014

Taas olis reissua tarjolla!

Eihän tässä oo montaa päivää keritty kotona olemaankaan, kun huomenna lähtee kone kohti Barcelonaa! Sieltä sitten Sevillaan, josta Lagosiin. Yhteensä kahden viikon reissu ja jos matkaa haluaa seurata, kantsii laittaa eveli2na instagramissa seuraukseen! Oon saanu vähän noottia mm. siskolta, että kuvia tulee reissuilta liikaa! Ite tykkään niin paljon kattoo matkakuvia instagramista, joten laitan niitä itekin suhteellisen runsaasti :D. 

Aah helteet on ollu raskaita, en esim. oo jaksanu ottaa oikein yhtään arskaa kun tuntuu et iho sulaa irti jos makaa auringossa, mut myös todella ihania, koska oon sit viihtyny järvessä sen arskailunkin edestä! On ollu monia kesiä kun oon käyny järvessä uimassa alle kymmenen kertaa ja nyt ollaan jo reilusti yli kahdenkymmenen kerran puolella, vaikka tämä oikee kesä tuli vasta näin myöhään. Meillä oli veikan rippijuhlat tässä eilen ja oli aika aneemista porukkaa kyl juhlissa kun kaikki oli niin nuutuneita :D. Oi että sitä riemua kun vieraat viimein lähti ja sai vaihtaa mekon biksuihin ja lähtee kohti järveä! 

Äsken pelasin ekaa kertaa riskiä, joka oli aika mukavaa ja nyt oottelen villee konfiksesta, jotta päästään uimaan ja sit yhessä pakkaamaan laukkua matkaa varten ja viettää laatuaikaa Titiuun kanssa ennenkun se tulee reissun ajaksi hoitoon tänne porukoille. 
Veikka on jo porukan pisin kun veti äitin ja isin ohi! Mut ai että reissuuun! Aion vaan ihastella kaikkea ja syödä hyvin ja rentoutua niin hyvin kun osaan! Ihanaa kans päästä villen kaa viettää laatuaikaa kaksin, kun tuntuu ettei yhessä asuessa tuu oikein varattua ees semmosta yhteistä aikaa helposti. Nytpä pitää sit kattoo toisen naamaa kaks viikkoo putkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...