sunnuntaina, toukokuuta 06, 2012

Hautajaiset ;(


Tänään ne kuolee, mutta ne on pakko tappaa, koska ne tappaa mun niskan. Olitte parhaat hiukset nämä kauniit viisi yhteistä vuotta.

Muut ihmiset tuntuu olevan enemmän kauhuissaan tulevasta muutoksesta kun minä. Oon kyllä itkeny oikeesti monet kerrat, mutta tää on tehtävä! Näiden lyhentäminen ja karsiminen ja kaikki ois mun luonnollista periaatetta vastaan, koska en oo halunnu tehä näille mitään, vaan antanu niiden ite ottaa muotonsa.

Lisäksi haluun vaan enemmän ottaa nää pois ihan vaan sitä syystä miten kiintyny oon näihin. Ei oo tervettä itkee hiuksien perään, ne on vaan hiukset!

Silti oon kasvanu henkisesti näihin kiinni ja pdän itteenikin jo "sinä rastatyttönä", kuten niin monet muutkin. Saa nähdä mitkä identiteettikriisit tästä itellen keksin ja millon peilistä näkyy oma naama eikä joku tuntematon.

4 kommenttia:

 1. Sun hiukset oli kyllä upeet, mutta varmasti ne on takuttominakin! Musta tuntuu et nyt on meneillään joku hirmunen rastojen avaamisbuumi! Itelläkin aina tasasin väliajoin käy mielessä että pitäskö, mutta oon aina tullu siihen tulokseen että ei :)

  VastaaPoista
 2. mulla ei oo niinkun tätä kertaa aikasemmin tullu niinkun oikeesti kertaakaan mieleen! ja tääkin on niskan takia, mut ehkä takut joskus saapuu takasin, saa nähdä!

  VastaaPoista
 3. Hei, sä pääset värjää hiuksia nyt kunnolla ;)

  VastaaPoista
 4. niinpä! mut oikeestaan innostuin vähän tästä omasta väristä jo, ehkä pidän sen!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...