torstaina, toukokuuta 16, 2013

Basilika

Onko mitään upeempaa? Näitä meil on töissä muutamia kahellatoista eurolla. Valtavia lehtiä! Näiden jättibasilikojen lisäksi oon ihastunu kovasti sitruunabasilikaan sekä sitruunatimjamiin ja molempia on kyllä saatava kotiinkin sitten joskus kun muutot ja kreikat on hoidettu pois alta.

Taidan kertoa asian. Otan koiran aika varmasti. Tietenkin on vielä mahdollisuus että jotain meneekin vikaan, mutta aika varmasti juhannuksen jälkeen mulla on hauva ihan pysyvästi kotona. Ostin eilen lennot sitä katsomaan, joo se asuu kaukana :D.

Tänään kävin pääsykokeessa, jossa piti askarrella lehdestä, siis semmosesta aikakausi/mainoslehtisestä mikä lie joku väline, jolla 12cm korkea ukkeli pääsee upottavan suon yli kotiinsa, jonka jälkeen piirtää kuva tästä ukosta matkustamassa tässä välineellä kohti kotia. Askartelin sitten mielenkiintoisen ilmatyynyaluksen jota pingviini ohjasi ja piirsin todella ruman piirustuksen. Kokeiltiin myös työvaatteita ja haastattelussa mulle sanottiin että erittäin todennäköisesti nähdään syksyllä. En kyllä tiedä että haluunko edes olla viherrakentaja. Haluisin mieluummin olla floristi. Ehkä pitää vaan alkaa ettimään vielä kovemmin oppisopimuspaikkaa tai lähteä hyvinkäälle kouluun. Eilenkin töissä viihdyin mainiosti kun sain puuhata melkeen koko päivän leikkokukkien kanssa. Haluisin vaan jonkun käytännönläheisen ammatin, joka ei sinäänsä vanhene et vois esim. jollekin äitiyslomalle jäädä helposti ja silti sais sillä ammatillaan töitä, eikä tartte kouluttautua uudelleen kun kaikki on sillävälin niin uudistunu.

Ulkona on älyttömän lämmin ja tekis itekin mieli lähtee sinne rentoilee, mut tulin ihan vähän aikaa sitten kotiin ja reilun puolen tunnin päästä alkaa suomen peli joten en kyl nyt lähe mihkään. Ehkä huomenna töissä saan olla pihalla niin tulee sitä aurinkoa siinä ihan tarpeeksi.

Lopuksi vielä ihmettelen että lidlissä aina hämmästyy miten vähänostokset maksoi. Tänään kävi taas niin. Bonuksena vielä kollaasi siitä miltä näytin tänään:
Tämä oli kyllä hyvä kokonaisuus, koska huivi on maksanut joskus kolme euroa indiskasta, paita viis euroa lindexistä, housut euron kirpparilta, neule kolme euroa kirpparilta ja kengät ilmasiks siskolta :D. Eli ei yhteensä kovin montaa euroa ollu päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...